Bine ati venit pe pagina care isi propune sa faciliteze intalnirea dintre utilizatorii care au nevoie de serviciile unui arhitect, si firmele sau persoanele fizice autorizate care ofera astfel de servicii. Daca sunteti un utilizator, puteti sa va selectati localitatea din lista cu orase de mai jos, si apoi sa solicitati o oferta de pret. Daca localitatea nu se gaseste in lista, puteti solicita o oferta de pret direct din formularul de mai jos.

Daca sunteti un prestator de servicii de arhitectura, puteti solicita un pachet de publicitate in cadrul site-ului, ajungand astfel sa va afisati datele de contact in fata celor care au nevoie de servicii precum cele oferite de Dvs. Pentru orice sugestii legate de imbunatatirea site-ului sau intrebari legate de potentiale colaborari, promovare sau publicitate, ne puteti contacta oricand.

Cautati un profesionist in arhitectura in orasul Dvs, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Completati formularul de mai jos si obtineti prin intermediul platformei Expert24 cea mai buna oferta de pret de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – daca doriti, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la arhitecti si firme de arhitectura din orasul Dvs

  • Alegeti pretul potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani si timp
  • Va bucurati de simplitate si comoditate
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple

In continuare gasiti o lista cu locatii in care puteti obtine oferta de pret pentru servicii de arhitectura si proiectare prin completarea formularului de pe site:

Cum sa selectati un arhitect potrivit pentru nevoile Dvs?

Examinati portofoliul de cladiri al arhitectului. Ar trebui sa aiba o mare varietate de proiecte pentru a-si exprima gama de abilitati de proiectare. Cautati elemente pe care ati dori sa le includeti in propriul dvs. proiect, cum ar fi plasarea ferestrelor si amenajarile camerei. In timpul interviului, cereti parerea arhitectului cu privire la ce ar putea dori sa adauge ei insisi la design sau de la ce stil ar lua influente.

Cautati orice calitati sau infloriri unice pentru acel arhitect si luati in considerare angajarea lui daca doriti sa le aveti pentru dvs.

Fiti comunicativ si sincer cu privire la dorintele dvs. pentru design. A fi capabil sa-l tratati pe arhitect ca pe un partener si sa nu aveti impresia ca nu puteti avea incredere in el pentru a va indeplini viziunea sau pentru a intelege ceea ce spuneti, vor fi cativa dintre cei mai importanti factori de luat in considerare la angajare. O comunicare buna, mai ales la inceputul procesului, va ajuta la stimularea unei dinamici de lucru puternice intre dvs. si arhitect.

Nu va fie teama sa va exprimati opinia cu privire la ideile sau preocuparile pe care le aveti. Oferirea de feedback pentru a-l informa ce ati dori sau nu ati dori sa vedeti va va usura lucrurile si il va ajuta sa va satisfaca mai bine dorintele.

Intrebati cum vor gestiona implementarea ideilor dvs. pentru proiect. Ascultati raspunsul initial la propunerea dvs. pentru a vedea daca este in conformitate cu viziunea dvs. Daca suna bine, intrebati arhitectul ce va putea produce in timpul fazelor de proiectare si conceptuale ale proiectului ca semne de dezvoltare in aceasta directie.

Vorbiti-le despre problemele legate de buget pentru realizarea acestui lucru, spunand “Daca un proiect la care ati lucrat a depasit bugetul, de ce s-a intamplat si cum ati reusit sa rezolvati problema?”

Solicitati referinte comparabile la proiectul dvs. Daca nu le-ati vazut deja, rugati arhitectul sa va arate orice lucrare pe care a realizat-o, care ar putea fi similara sau sa aiba elemente de proiectare aplicabile lucrarii pe care doriti sa o faceti. Daca exista similaritati, intrebati cum ar putea sa includa aceleasi idei aici si ce provocari ar putea aduce.
Intrebati-l: ,,Ati avut probleme in realizarea ideilor de proiectare ale altora? Cu ce ma pot confrunta? “

Aflati cat de mult veti fi implicati in procesul de dezvoltare. In calitate de client al lui, vor exista perioade in care arhitectul va avea nevoie de consultarea dvs. directa, fie cu privire la modul in care ati putea dori sa arate ceva, cu privire la modul de gestionare a problemelor care apar, sau poate cu privire la ce material sa utilizati, precum si la altele. Asigurati-va ca stiti in prealabil cat de mult timp va fi necesar pentru arhitect.

Intrebati-l: ,,Cat de mult voi fi implicat personal in lucrare?”

Verificati daca veti lucra direct cu arhitectul pe care il intervievati. Firmele mai mari uneori trimit arhitecti principali la intalnirile initiale, dar mai tarziu atribuie un arhitect junior pentru a lucra cu clientii dupa ce sunt angajati. Insistati in timpul interviului pentru a afla acest lucru si intrebati ,,Pe cine anume veti trimite cu exactitate pentru a lucra cu mine pentru acest proiect?” Negociati termenii daca va simtiti nemultumit de raspuns.

Fiti politicos si intelegator fata de alegerile lor de a desemna cine va lucra cu dvs., dar subliniati nevoia de a incepe o comunicare adecvata cu arhitectul pentru a va asigura ca sunt compatibili cu ceea ce aveti nevoie.