Aveti nevoie de un certificat energetic in Buzau, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in audit energetic locali! Facil, convenabil, avantajos si fara costuri! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti auditori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Buzau

  • Alegeti un cost potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

Un document normativ datat Iulie 2013, elaborat de catre Guvernul Romaniei vizeaza atat vanzarea cat si inchirierea imobilelor, cerand posesorilor detinerea unui certificat energetic Buzau; adica un document specific (ce prezinta un rol pur informativ) folosit pentru a atesta performanta energetica a a cladirii, cat si potrivirea acesteia intr-o clasa particulara in ceea ce priveste performanta energetica. Lipsa acestei certificari a eficientei energetice poate face ca eventualele acte de instrainare a oricarei locuinte sa poata fi anulate. Mai mult, acest document este obligatoriu in cazul receptiei oricarei constructii nou ridicate.

Care este rolul unui acest certificat energetic in cele din urma?

Atunci cand are acest document, potentialul cumparator sau chirias va fi informat in mod oficial in legatura cu performanta energetica a locuintei; aceasta este exprimata pe baza consumului specific de curent anual, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si in particular definit prin consumul specific pe un an pentru apa calda pentru consum casnic, pentru caldura de incalzire, si pentru iluminatul locuintei.

Documentul prevede eficienta energetica a acestui imobil, prin repartizarea a acestuia intr-o anume categorie energetica. In particular, cu aceasta certificare se urmareste, dar in acelasi timp se si incurajeaza o crestere a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului de energie conduce la reducerea emisiilor de bioxid de carbon. Pe baza cercetarii Agentiei Internationale a Energiei, o crestere a economiei energetice a acestor imobile, a proceselor din industrie dar si a transporturilor ar putea diminua nevoia energetica a globului cu aproximativ treizeci si trei procente – in urmatorii 30 de ani.

Ce acte trebuie pregatite pentru a procura un certificat energetic?

In vederea obtinerii unui certificat energetic Buzau trebuie sa elaborati un dosar ce va avea diverse documente. Pentru apartamente, este nevoie prima data de documentul din care sa reiasa dreptul de proprietate insotit de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale locuintei. In cazul cladirilor sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

Mai pot fi necesare unele date tehnice care sa aduca informatii in ceea ce priveste materialele folosite pentru constructie, unele detalii tehnice care fac referire la echipamentele instalatiilor de incalzire, cele de racire si climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, aveti posibilitatea sa obtineti un certificat energetic in cel mult doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si se vor prezenta sa vada constructia pentru care ati facut solicitarea cat mai rapid pentru a nota informatiile de care au nevoie.

Care este costul si cat este valabil documentul?

Pretul acestui certificat energetic Buzau ar putea diferi din cauza unor factori, ca de exemplu: locul in care se afla imobilul, marimea, zona, cate camere exista. De la emiterea sa, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al al imobilului in cauza au o valabilitate de 10 ani.