Aveti nevoie de un certificat energetic in Constanta, iar un tarif cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din orasul Dvs! Facil, comod, avantajos si fara costuri! (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti auditori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Constanta

  • Selectati un cost aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

Un document normativ datat Iulie 2013, votat de catre Guvernul Romaniei reglementeaza atat comercializarea cat si inchirierea locuintelor, cerand posesorilor sa detina un certificat energetic Constanta; acesta este un document cu informatii tehnice (care are un caracter numai informativ) care sa ateste performanta energetica a cladirii in cauza, cat si potrivirea cladirii intr-o categorie speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestei certificari a eficientei energetice face ca eventualele acte de tranzactionare a oricarui imobil sa fie declarate nule. In plus, acest document este obligatoriu in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un un certificat energetic mai exact?

Prin detinerea acestui act, potentialul cumparator sau cel care va sta in chirie va fi direct si oficial informat despre eficienta energetica a constructiei; aceasta este exprimata prin consumul specific de energie pe parcursul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si in particular exprimat prin consumul specific pe durata unui an pentru apa calda pentru consum casnic, pentru caldura de incalzire, si pentru iluminatul locuintei.

Informarea cuprinde eficienta de energie a acelui apartament, prin incadrarea a acestuia intr-o anume categorie de energie. In particular, prin aceasta certificare se urmareste, dar totodata se si promoveaza o sporire a performantei energetice a cladirii. O scadere a exploatarii energetice conduce la scaderea degajarilor de bioxid de carbon. Corespunzator cercetarii Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a cladirilor in cauza, a proceselor din industrie dar si a transporturilor vor diminua necesarul energetic al pamantului cu aproximativ treizeci si trei procente – in urmatorii 30 de ani.

De ce acte aveti nevoie pentru a obtine un certificat energetic?

Ca sa obtineti un certificat energetic Constanta va trebui sa elaborati un dosar ce va avea diverse acte. Pentru o locuinta la bloc, este nevoie prima data de documentul din care sa reiasa dreptul de proprietate alaturi de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale locuintei. In cazul cladirilor sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

De asemenea, pot fi necesare unele date tehnice care sa ofere informatii despre materialele folosite pentru constructie, niste date tehnice care fac referire la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Care este durata eliberarii actului?

De obicei, veti obtine un certificat energetic in una sau doua zile. In general auditorii vor satisface rapid cererea Dvs, si se vor deplasa sa evalueze imobilul in tema intr-un timp scurt pentru a nota informatiile necesare.

Ce costuri presupune si care este perioada de valabilitate?

Costul acestui certificat energetic Constanta se poate sa fie diferit pe baza anumitor factori, ca de exemplu: locul in care se afla imobilul, marimea, pozitionarea, cate camere exista. Din momentul emiterii, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al acelui imobil vor fi valabile 10 ani.