Aveti nevoie de un certificat energetic in Craiova, iar un cost cat mai bun are prioritate pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din localitatea Dvs! Facil, convenabil, avantajos si gratuit! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Craiova

  • Selectati un cost potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

Un act normativ datat Iulie 2013, emis de catre Guvernul Romaniei vizeaza atat comercializarea cat si inchirierea imobilelor, cerand proprietarilor sa aiba in posesie un certificat energetic Craiova; acesta este un document specific (ce prezinta un caracter doar informativ) care sa ateste performanta energetica a cladirii in cauza, dar si potrivirea acesteia intr-o categorie speciala pentru performanta energetica. Lipsa unei asemenea certificari a performantei energetice va face ca eventualele contracte de tranzactionare a oricarui imobil sa fie declarate nule. Mai mult, acest document este necesar in situatia darii in folosinta a unei constructii noi.

La ce foloseste un acest certificat energetic in cele din urma?

Prin detinerea acestui document, potentialul client sau cel care intentioneaza sa inchirieze devine informat in mod oficial in legatura cu eficienta energetica a imobilului; aceasta este exprimata prin consumul caracteristic de electricitate anual, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si in particular prevazut prin consumul specific pe durata unui an de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum casnic, si pentru iluminat.

Certificatul stabileste eficienta energetica a acelui apartament, prin incadrarea a acestuia intr-o anume clasa energetica. Mai exact, cu ajutorul acestei certificari se doreste, dar totodata se si stimuleaza o crestere a economiei energetice a cladirii. O reducere a consumului de energie duce la scaderea degajarilor de bioxid de carbon. Pe baza cercetarilor Agentiei Internationale a Energiei, o crestere a economiei energetice a acestor cladiri, a proceselor din domeniile industriale dar si a transporturilor ar putea diminua nevoia energetica a globului cu cel mult treizeci si trei procente – in urmatorii 30 de ani.

De ce acte aveti nevoie pentru obtinerea unui certificat energetic?

Pentru a obtine un certificat energetic Craiova va trebui sa pregatiti un dosar care va include diverse acte. In cazul apartamentelor, aveti nevoie la inceput de documentul de proprietate impreuna cu de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale imobilului. Atunci cand ne referim la cladiri sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

Nu in ultimul rand, vor fi folositoare unele date tehnice care sa prezinte informatii referitoare la materialele folosite pentru constructie, anumite informatii tehnice care fac referire la instalatiile de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine un certificat energetic in una sau doua zile. In general auditorii vor satisface rapid cererea Dvs, si se vor deplasa sa viziteze constructia pentru care ati facut solicitarea cat mai rapid pentru a nota detaliile necesare.

Ce costuri presupune si care este perioada de valabilitate?

Costul acestui certificat energetic Craiova poate sa fie diferit din cauza unor factori, de exemplu: locul in care se afla imobilul, marimea, zona, numarul existent de camere. Din clipa in care a fost emis, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.