Aveti nevoie de un certificat energetic in Deva, iar un cost cat mai bun este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati din zona Dvs! Usor, convenabil, avantajos si fara costuri! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti auditori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Deva

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

Un act normativ datat Iulie 2013, emis de catre Guvernul Romaniei vizeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand posesorilor detinerea unui certificat energetic Deva; vorbim despre un document cu informatii tehnice (avand un caracter doar informativ) care sa ateste performanta energetica a cladirii in cauza, cat si incadrarea cladirii intr-o categorie particulara in ceea ce priveste performanta energetica. Lipsa unei asemenea certificari a eficientei energetice poate face ca eventualele acte de instrainare a oricarui imobil sa poata fi anulate. In plus, acest act este obligatoriu in cazul receptiei unui imobil nou.

Ce rol are acest certificat energetic mai exact?

Atunci cand are acest act, potentialul beneficiar ori cel care va sta in chirie devine direct si oficial informat in legatura cu eficienta energetica a spatiului in tema; aceasta este exprimata pe baza consumului caracteristic de energie anual, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimat prin consumul specific pe durata unui an pentru apa calda pentru consum casnic, pentru caldura de incalzire, si pentru iluminatul locuintei.

Certificatul cuprinde eficienta de energie a acestui imobil, prin repartizarea sa intr-o anume categorie de energie. Mai exact, cu aceasta certificare se intentioneaza, dar totodata se si incurajeaza o crestere a economiei energetice a locuintei. O reducere a consumului energetic va duce la reducerea degajarilor de gaze de sera. Pe baza cercetarilor Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a economiei energetice a acestor imobile, a proceselor din industrie dar si a transporturilor pot diminua nevoia energetica a pamantului cu aproximativ treizeci si trei procente – cel tarziu pana in 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic?

Pentru a obtine un certificat energetic Deva trebuie sa elaborati un dosar care va include cateva documente. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate impreuna cu de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale imobilului. In cazul cladirilor sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

De asemenea, sunt necesare unele date tehnice care sa aduca informatii despre materialele de constructii folosite, unele informatii tehnice care fac referire la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De cele mai multe ori, aveti posibilitatea sa obtineti un certificat energetic in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor satisface rapid cererea Dvs, si se vor deplasa sa viziteze constructia in discutie in scurt timp pentru a obtine detaliile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Taxa unui astfel de certificat energetic Deva poate sa fie diferit din cauza unor conditii, ca de exemplu: pozitionarea imobilului, suprafata, zona, numarul existent de camere. Din clipa in care a fost emis, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri vor fi valabile 10 ani.