Trebuie sa obtineti un certificat energetic in Drobeta Turnu Severin, iar un cost cat mai avantajos are prioritate pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din orasul Dvs! Usor, convenabil, avantajos si gratuit! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Drobeta Turnu Severin

  • Descoperiti un tarif potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

Un document normativ datat Iulie 2013, votat de catre Guvernul Romaniei vizeaza atat vanzarea cat si inchirierea cladirilor, cerand posesorilor sa aiba in posesie un certificat energetic Drobeta Turnu Severin; vorbim despre un document cu informatii tehnice (care are un rol pur informativ) folosit pentru a atesta performanta energetica a cladirii in cauza, cat si incadrarea cladirii intr-o clasa speciala in ceea ce priveste performanta energetica. Lipsa unei astfel de certificari a eficientei energetice poate face ca eventualele acte de tranzactionare a fiecarui imobil sa poata fi anulate. Mai mult, acest document este obligatoriu in momentul receptiei unei constructii noi.

Ce rol are un certificat energetic in cele din urma?

Prin detinerea acestui act, potentialul client ori chirias va fi informat in mod direct in legatura cu performanta energetica a spatiului in tema; aceasta este exprimata pe baza consumului caracteristic de curent pe parcursul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si in particular prevazut prin consumul specific anual de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum casnic, si pentru iluminat.

Certificatul stabileste eficienta de energie a acelui imobil, prin repartizarea acestuia intr-o anume clasa de energie. Concret, prin aceasta certificare se doreste, dar de asemenea se si promoveaza o sporire a performantei energetice a imobilului. O reducere a exploatarii energetice va duce la diminuarea degajarilor de bioxid de carbon. Corespunzator studiului Agentiei Internationale a Energiei, o consolidare a economiei energetice a cladirilor in cauza, a proceselor din industrie dar si a celor din domeniul transporturilor pot diminua necesarul energetic al lumii cu cel mult treizeci si trei procente – cel tarziu pana in 2050.

Ce acte trebuie pregatite pentru a obtine un certificat energetic?

Ca sa obtineti un certificat energetic Drobeta Turnu Severin va trebui sa intocmiti un dosar care va avea cateva documente. Pentru o locuinta la bloc, veti avea nevoie la inceput de documentul din care sa reiasa dreptul de proprietate alaturi de documentele cadastrale sau de partiurile de arhitectura ale imobilului. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

De asemenea, vor fi de trebuinta unele date tehnice care sa ofere informatii in ceea ce priveste materialele folosite pentru constructie, unele detalii tehnice care fac referire la instalatiile de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Care este durata eliberarii actului?

De obicei, veti obtine un certificat energetic in 48 de ore lucratoare. In general auditorii vor satisface rapid cererea Dvs, si vor veni sa vada locuinta pentru care ati facut solicitarea in scurt timp pentru a obtine datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic Drobeta Turnu Severin ar putea diferi din cauza unor conditii, de exemplu: pozitionarea imobilului, suprafata, pozitionarea, numarul camerelor. Din clipa in care a fost emis, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al al imobilului in cauza sunt valabile 10 ani.