Aveti nevoie de un certificat energetic in Giurgiu, iar un cost cat mai atractiv are prioritate pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din localitatea Dvs! Rapid, confortabil, avantajos si fara costuri! (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti in audit)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Giurgiu

  • Alegeti un tarif aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

Un document normativ publicat in Iulie 2013, emis de catre Guvernul Romaniei reglementeaza atat comercializarea cat si inchirierea locuintelor, cerand proprietarilor sa aiba in posesie un certificat energetic Giurgiu; adica un document cu informatii tehnice (ce prezinta un caracter numai informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si potrivirea acesteia intr-o categorie particulara in ceea ce priveste performanta energetica. Lipsa unei asemenea certificari a eficientei energetice face ca eventualele contracte de tranzactionare a oricarei locuinte sa poata fi declarate nule. De asemenea, acest document este obligatoriu in momentul receptiei oricarei constructii nou ridicate.

Care este rolul unui un certificat energetic totusi?

Cu ajutorul acestui act, eventualul cumparator ori cel care intentioneaza sa inchirieze va fi direct si oficial informat in legatura cu performanta energetica a locuintei; aceasta este exprimata pe baza consumului caracteristic de electricitate pe parcursul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si mai ales exprimat prin consumul specific anual de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum casnic, si pentru iluminat.

Informarea prevede eficienta energetica a acestui imobil, prin incadrarea a acestuia intr-o anume clasa de energie. Mai exact, cu ajutorul acestei certificari se urmareste, dar de asemenea se si promoveaza o sporire a economiei energetice a locuintei. O diminuare a consumului energetic conduce la scaderea emisiilor de gaze de sera. Corespunzator cercetarii Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor imobile, a proceselor din domeniile industriale dar si a transporturilor pot reduce nevoia energetica a lumii cu cel mult treizeci si trei procente – in urmatorii 30 de ani.

Ce acte trebuie pregatite pentru a procura un certificat energetic?

Ca sa obtineti un certificat energetic Giurgiu trebuie sa intocmiti un dosar care va avea mai multe acte. Pentru o locuinta la bloc, aveti nevoie in primul rand de documentul din care sa reiasa dreptul de proprietate impreuna cu de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale imobilului. Atunci cand ne referim la cladiri sunt solicitate cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

De asemenea, sunt de trebuinta unele date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructii folosite, unele date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de climatizare sau racire, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

In majoritatea cazurilor, aveti posibilitatea sa obtineti un certificat energetic in 48 de ore lucratoare. Majoritatea auditorilor vor lua in considerare imediat cererea Dvs, si se vor deplasa sa evalueze locuinta in discutie intr-un timp scurt pentru a obtine datele si informatiile care sunt necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Costul unui astfel de certificat energetic Giurgiu se poate sa fie diferit in functie de diferiti factori, ca de exemplu: locul in care se afla imobilul, marimea, pozitia, numarul existent de camere. Din momentul emiterii, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al acelui imobil au o valabilitate de 10 ani.