Trebuie sa obtineti un certificat energetic in Pitesti, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Facil, convenabil, avantajos si fara costuri! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti in audit)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Pitesti

  • Alegeti un pret aliniat cu bugetul Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

Un document normativ datat Iulie 2013, votat de catre Guvernul Romaniei vizeaza atat scoaterea la vanzare cat si inchirierea locuintelor, pretinzand proprietarilor detinerea unui certificat energetic Pitesti; acesta este un document tehnic (ce prezinta un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a a cladirii, cat si incadrarea cladirii intr-o categorie particulara pentru performanta energetica. Lipsa unei asemenea certificari a performantei energetice poate face ca eventualele acte de tranzactionare a oricarui imobil sa fie declarate nule. De asemenea, acest document este solicitat in situatia receptionarii oricarei constructii nou ridicate.

Ce rol are acest certificat energetic totusi?

Prin detinerea acestui act, eventualul client ori cel care va sta in chirie este informat in mod oficial despre eficienta energetica a constructiei; aceasta este exprimata pe baza consumului specific de energie anual, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si mai ales exprimat prin consumul specific anual pentru iluminare, pentru caldura de incalzit si pentru apa calda pentru consum casnic.

Documentul stabileste eficienta energetica a acestui apartament, prin incadrarea acestuia intr-o anume clasa de energie. In particular, cu ajutorul acestei certificari se intentioneaza, dar de asemenea se si incurajeaza o sporire a performantei energetice a locuintei. O reducere a consumului de energie va duce la reducerea degajarilor de gaze de sera. Corespunzator cercetarilor Agentiei Internationale a Energiei, o consolidare a performantei energetice a cladirilor in cauza, a proceselor industriale dar si a transporturilor pot reduce nevoia energetica a globului cu aproximativ treizeci si trei procente – in urmatorii 30 de ani.

Ce acte trebuie pregatite pentru a procura un certificat energetic?

Pentru a obtine un certificat energetic Pitesti trebuie sa pregatiti un dosar care va contine diverse acte. In cazul apartamentelor, este nevoie prima data de documentul care sa ateste dreptul de propritate impreuna cu de documentele cadastrale sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

Nu in ultimul rand, sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructii folosite, unele detalii tehnice legate de instalatiile de incalzire, cele de racire si climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

In cat timp puteti intra in posesia acestuia?

De cele mai multe ori, veti obtine un certificat energetic in una sau doua zile. In general auditorii vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa vada locuinta in tema intr-un timp scurt pentru a obtine detaliile de care au nevoie.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Taxa acestui certificat energetic Pitesti poate diferi pe baza anumitor conditii, ca de exemplu: locul in care se afla imobilul, suprafata, pozitia, numarul camerelor. Din momentul emiterii, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al acelui imobil vor fi valabile 10 ani.