Trebuie sa obtineti un certificat energetic in Ploiesti, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din zona Dvs! Rapid, convenabil, avantajos si fara costuri! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti specialisti in audit)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Ploiesti

  • Descoperiti un tarif conform cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

Un document normativ datat Iulie 2013, elaborat de catre Guvernul Romaniei legifereaza atat comercializarea cat si inchirierea locuintelor, cerand proprietarilor sa detina un certificat energetic Ploiesti; vorbim despre un document specific (care are un rol pur informativ) prin care se atesta performanta energetica a respectivei cladiri, cat si potrivirea cladirii intr-o categorie speciala pentru performanta energetica. Lipsa unei astfel de certificari a eficientei energetice poate face ca eventualele acte de instrainare a oricarui imobil sa fie declarate nule. In plus, acest document este necesar in cazul receptionarii unei constructii noi.

Ce rol are acest certificat energetic mai exact?

Prin detinerea acestui act, eventualul beneficiar ori cel care va sta in chirie va fi informat in mod oficial in legatura cu performanta energetica a locuintei; aceasta este exprimata pe baza consumului caracteristic de curent anual, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv prevazut prin consumul specific pe un an pentru iluminare, pentru caldura de incalzit si pentru apa calda pentru consum casnic.

Documentul prevede eficienta de energie a acelui apartament, prin incadrarea a acestuia intr-o anume clasa de energie. In particular, cu aceasta certificare se doreste, dar de asemenea se si stimuleaza o sporire a performantei energetice a cladirii. O diminuare a consumului energetic duce la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Corespunzator cercetarii Agentiei Internationale a Energiei, o consolidare a performantei energetice a cladirilor in cauza, a proceselor din industrie dar si a transporturilor ar putea reduce nevoia energetica a globului cu cel mult 33% – in urmatorii 30 de ani.

Care sunt actele necesare pentru a procura un certificat energetic?

Pentru a obtine un certificat energetic Ploiesti este necesar sa elaborati un dosar ce va avea diverse inscrisuri. Pentru o locuinta la bloc, veti avea nevoie prima data de documentul care sa ateste dreptul de propritate insotit de documentele cadastrale sau de partiurile de arhitectura ale locuintei. In cazul cladirilor sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

De asemenea, vor fi necesare niste date tehnice care sa prezinte informatii despre materialele folosite pentru constructie, anumite detalii tehnice care fac referire la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

In majoritatea cazurilor, aveti posibilitatea sa obtineti un certificat energetic in cel mult doua zile. Cei mai multi auditori vor satisface rapid cererea Dvs, si se vor deplasa sa evalueze constructia in discutie intr-un timp scurt pentru a obtine datele si informatiile care sunt necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic Ploiesti se poate sa fie diferit pe baza anumitor factori, spre exemplu: locul in care se afla imobilul, marimea, pozitionarea, numarul camerelor. Din momentul emiterii, un certificat energetic si auditul energetic al acelui imobil vor fi valabile 10 ani.