Trebuie sa obtineti un certificat energetic in Ramnicu Valcea, iar un pret cat mai atractiv are prioritate pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din localitatea Dvs! Rapid, convenabil, avantajos si fara costuri! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti auditori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Ramnicu Valcea

  • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

Un document normativ publicat in Iulie 2013, emis de catre Guvernul Romaniei vizeaza atat vanzarea cat si inchirierea cladirilor, solicitand posesorilor detinerea unui certificat energetic Ramnicu Valcea; vorbim despre un document cu informatii tehnice (ce prezinta un caracter pur informativ) prin care se atesta performanta energetica a cladirii in cauza, dar si potrivirea cladirii intr-o clasa particulara pentru performanta energetica. Lipsa unei asemenea certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de tranzactionare a oricarui imobil sa fie declarate nule. In plus, acest document este obligatoriu in cazul darii in folosinta a unui imobil nou.

Care este rolul unui un certificat energetic in cele din urma?

Cu ajutorul acestui document, potentialul client sau chirias va fi direct si oficial informat despre eficienta energetica a locuintei; aceasta este exprimata pe baza consumului caracteristic de electricitate de-a lungul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si mai ales prevazut prin consumul specific anual pentru iluminare, pentru caldura de incalzit si pentru apa calda pentru consum casnic.

Certificatul cuprinde eficienta energetica a acelui apartament, prin repartizarea a acestuia intr-o anume categorie energetica. Concret, cu aceasta certificare se doreste, dar de asemenea se si promoveaza o imbunatatire a economiei energetice a cladirii. O reducere a consumului de energie conduce la reducerea degajarilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o crestere a economiei energetice a acestor cladiri, a proceselor din domeniile industriale dar si a transporturilor vor diminua nevoia energetica a lumii cu aproximativ o treime – in urmatorii 30 de ani.

Ce acte trebuie pregatite pentru a obtine un certificat energetic?

Ca sa obtineti un certificat energetic Ramnicu Valcea trebuie sa intocmiti un dosar ce va include cateva inscrisuri. Pentru apartamente, este nevoie prima data de documentul care sa ateste dreptul de propritate alaturi de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale locuintei. Atunci cand ne referim la cladiri sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

Mai pot fi de trebuinta unele date tehnice care sa prezinte informatii referitoare la materialele din care a fost realizata constructia, niste informatii tehnice legate de echipamentele instalatiilor de incalzire, cele de racire si climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

In cat timp puteti intra in posesia acestuia?

In majoritatea cazurilor, veti obtine un certificat energetic in 48 de ore lucratoare. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si se vor deplasa sa viziteze constructia in tema in scurt timp pentru a obtine detaliile de care au nevoie.

Ce costuri presupune si care este perioada de valabilitate?

Taxa unui certificat energetic Ramnicu Valcea ar putea diferi in functie de diferiti factori, de exemplu: localizarea imobilului, marimea, pozitia, numarul existent de camere. Din momentul emiterii, un certificat energetic si auditul energetic al al imobilului in cauza vor fi valabile 10 ani.