Aveti nevoie de un certificat energetic in Sibiu, iar un cost cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in audit energetic din orasul Dvs! Usor, comod, avantajos si fara costuri! (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Sibiu

  • Alegeti un tarif aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara costuri
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

Un act normativ publicat in Iulie 2013, elaborat de catre Guvernul Romaniei reglementeaza atat comercializarea cat si inchirierea imobilelor, solicitand posesorilor sa aiba in posesie un certificat energetic Sibiu; vorbim despre un document specific (care are un caracter numai informativ) prin care se atesta performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa particulara in ceea ce priveste eficienta energetica. Lipsa unei astfel de certificari a performantei energetice va face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a fiecarui imobil sa poata fi considerate nule. Mai mult, acest act este necesar in cazul receptionarii oricarei constructii nou ridicate.

Care este rolul unui un certificat energetic in cele din urma?

Cu ajutorul acestui document, eventualul cumparator ori chirias va fi informat in mod oficial despre eficienta energetica a locuintei; aceasta este exprimata prin consumul caracteristic de curent pe parcursul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si in particular definit prin consumul specific pe durata unui an pentru apa calda pentru consum casnic, pentru caldura de incalzire, si pentru iluminatul locuintei.

Certificatul stabileste eficienta de energie a acestui imobil, prin repartizarea acestuia intr-o anume categorie de energie. Mai exact, cu ajutorul acestei certificari se doreste, dar de asemenea se si stimuleaza o imbunatatire a economiei energetice a locuintei. O diminuare a exploatarii energetice duce la reducerea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o consolidare a economiei energetice a acestor cladiri, a proceselor din domeniile industriale dar si a transporturilor vor reduce necesarul energetic al globului cu aproximativ treizeci si trei procente – in urmatorii 30 de ani.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic?

Pentru a obtine un certificat energetic Sibiu este necesar sa pregatiti un dosar ce va contine diverse inscrisuri. Pentru o locuinta la bloc, este nevoie la inceput de documentul de proprietate alaturi de documentele cadastrale sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. Pentru cladiri sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

Mai sunt necesare niste date tehnice care sa ofere informatii despre materialele de constructii folosite, anumite detalii tehnice legate de echipamentele instalatiilor de incalzire, de climatizare sau racire, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

In cat timp puteti intra in posesia acestuia?

De obicei, puteti obtine un certificat energetic in una sau doua zile. Cei mai multi auditori vor lua in considerare imediat cererea Dvs, si vor veni sa viziteze constructia pentru care ati facut solicitarea intr-un timp scurt pentru a obtine detaliile care sunt necesare.

Care este costul si cat este valabil documentul?

Taxa unui astfel de certificat energetic Sibiu poate diferi din cauza unor parametri, de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitionarea, numarul existent de camere. Din clipa in care a fost emis, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al al imobilului in cauza vor fi valabile 10 ani.