Aveti nevoie de un certificat energetic in Slobozia, iar un pret cat mai bun are prioritate pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in audit energetic locali! Facil, convenabil, avantajos si fara costuri! (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti auditori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Slobozia

  • Selectati un tarif conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

Un document normativ datat Iulie 2013, elaborat de catre Guvernul Romaniei legifereaza atat scoaterea la vanzare cat si inchirierea cladirilor, solicitand posesorilor sa aiba in posesie un certificat energetic Slobozia; acesta este un document tehnic (avand un rol doar informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si potrivirea sa intr-o clasa speciala in ceea ce priveste eficienta energetica. Lipsa unei astfel de certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de instrainare a oricarei locuinte sa poata fi anulate. Mai mult, acest document este obligatoriu in situatia darii in folosinta a unei constructii noi.

Ce rol are acest certificat energetic totusi?

Atunci cand are acest act, posibilul cumparator sau cel care va sta in chirie este direct si oficial informat in legatura cu performanta energetica a locuintei; aceasta este exprimata prin consumul caracteristic de energie de-a lungul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimat prin consumul specific pe un an pentru apa calda pentru consum casnic, pentru caldura de incalzire, si pentru iluminatul locuintei.

Documentul prevede eficienta de energie a acestui imobil, prin incadrarea a acestuia intr-o anume clasa de energie. Concret, cu ajutorul acestei certificari se doreste, dar in acelasi timp se si stimuleaza o sporire a economiei energetice a imobilului. O diminuare a consumului energetic duce la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform cercetarilor Agentiei Internationale a Energiei, o consolidare a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a celor din domeniul transporturilor pot scadea necesarul energetic al globului cu cel mult o treime – cel tarziu pana in 2050.

De ce acte aveti nevoie pentru a procura un certificat energetic?

In vederea obtinerii unui certificat energetic Slobozia va trebui sa intocmiti un dosar ce va include diverse acte. In cazul apartamentelor, este nevoie prima data de documentul care sa ateste dreptul de propritate impreuna cu de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

De asemenea, pot fi necesare niste date tehnice care sa ofere informatii despre materialele de constructii folosite, anumite date tehnice referitoare la instalatiile de incalzire, de climatizare sau racire, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De cele mai multe ori, aveti posibilitatea sa obtineti un certificat energetic in 48 de ore lucratoare. In general auditorii vor lua in considerare imediat cererea Dvs, si se vor deplasa sa viziteze constructia in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile care sunt necesare.

Ce costuri presupune si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic Slobozia ar putea diferi pe baza anumitor parametri, ca de exemplu: localizarea imobilului, marimea, pozitionarea, numarul existent de camere. De la emiterea sa, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.