Aveti nevoie de un certificat energetic in Targoviste, iar un tarif cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din orasul Dvs! Rapid, comod, avantajos si fara costuri! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti auditori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Targoviste

  • Selectati un cost conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

Un act normativ din data de Iulie 2013, elaborat de catre Guvernul Romaniei legifereaza atat comercializarea cat si inchirierea locuintelor, cerand proprietarilor detinerea unui certificat energetic Targoviste; acesta este un document specific (care are un rol pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, dar si potrivirea sa intr-o categorie speciala in ceea ce priveste performanta energetica. Lipsa acestei certificari a eficientei energetice va face ca eventualele acte de instrainare a oricarei locuinte sa poata fi considerate nule. De asemenea, acest act este solicitat in cazul receptionarii oricarei constructii nou ridicate.

Ce rol are un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul acestui act, posibilul beneficiar ori chirias devine informat in mod direct in legatura cu performanta energetica a locuintei; aceasta este exprimata pe baza consumului caracteristic de curent de-a lungul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si in particular exprimat prin consumul specific anual de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum casnic, si pentru iluminat.

Informarea cuprinde eficienta energetica a acestui apartament, prin incadrarea sa intr-o anume categorie de energie. Concret, prin aceasta certificare se intentioneaza, dar de asemenea se si promoveaza o crestere a performantei energetice a imobilului. O reducere a exploatarii energetice conduce la diminuarea emisiilor de gaze de sera. Pe baza cercetarii Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a economiei energetice a cladirilor in cauza, a proceselor din domeniile industriale dar si a transporturilor ar putea reduce necesarul energetic al pamantului cu aproximativ 33% – pana in anul 2050.

Ce acte trebuie pregatite pentru obtinerea unui certificat energetic?

In vederea obtinerii unui certificat energetic Targoviste va trebui sa pregatiti un dosar ce va avea cateva acte. In cazul apartamentelor, veti avea nevoie in primul rand de documentul care sa ateste dreptul de propritate impreuna cu de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt obligatorii cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

Nu in ultimul rand, vor fi folositoare unele date tehnice care sa ofere informatii in ceea ce priveste materialele din care a fost realizata constructia, unele detalii tehnice care fac referire la instalatiile de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Care este durata eliberarii actului?

In majoritatea cazurilor, puteti obtine un certificat energetic in una sau doua zile. In general auditorii vor satisface rapid cererea Dvs, si se vor prezenta sa vada constructia in discutie cat mai rapid pentru a prelua detaliile care sunt necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Costul unui astfel de certificat energetic Targoviste se poate diferi din cauza unor parametri, de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitionarea, cate camere exista. Din clipa in care a fost emis, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al acelui imobil sunt valabile 10 ani.