Aveti nevoie de un certificat energetic in Targoviste, iar un tarif cat mai bun are prioritate pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 auditori energetici din zona Dvs! Usor, confortabil, avantajos si fara costuri! (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti specialisti in audit)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Targoviste

  • Alegeti un cost potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

Un act normativ datat Iulie 2013, votat de catre Guvernul Romaniei legifereaza atat comercializarea cat si inchirierea cladirilor, solicitand posesorilor sa aiba in posesie un certificat energetic Targoviste; acesta este un document specific (ce prezinta un rol pur informativ) prin care se atesta performanta energetica a respectivei cladiri, dar si potrivirea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa unei asemenea certificari a performantei energetice poate face ca eventualele acte de instrainare a oricarei locuinte sa fie declarate nule. Mai mult, acest document este solicitat in situatia receptiei unei constructii noi.

La ce foloseste un acest certificat energetic totusi?

Cu ajutorul acestui act, potentialul beneficiar ori cel care intentioneaza sa inchirieze va fi direct si oficial informat in legatura cu eficienta energetica a locuintei; aceasta este exprimata prin consumul specific de curent pe parcursul unui an, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv prevazut prin consumul specific pe durata unui an pentru apa calda pentru consum casnic, pentru caldura de incalzire, si pentru iluminatul locuintei.

Certificatul prevede eficienta de energie a acestui imobil, prin repartizarea a acestuia intr-o anume categorie energetica. Mai exact, prin aceasta certificare se intentioneaza, dar in acelasi timp se si promoveaza o sporire a economiei energetice a cladirii. O diminuare a consumului de energie conduce la reducerea emisiilor de bioxid de carbon. Corespunzator studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a economiei energetice a cladirilor in cauza, a proceselor din industrie dar si a celor din domeniul transporturilor ar putea scadea nevoia energetica a lumii cu pana la treizeci si trei procente – cel tarziu pana in 2050.

Ce acte trebuie pregatite pentru a procura un certificat energetic?

Ca sa obtineti un certificat energetic Targoviste este necesar sa pregatiti un dosar ce va avea mai multe documente. In cazul apartamentelor, este nevoie in primul rand de documentul din care sa reiasa dreptul de proprietate insotit de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. Pentru cladiri sunt solicitate cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

Nu in ultimul rand, sunt de trebuinta unele date tehnice care sa aduca informatii despre materialele din care a fost realizata constructia, anumite detalii tehnice referitoare la instalatiile de incalzire, de climatizare sau racire, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

In majoritatea cazurilor, aveti posibilitatea sa obtineti un certificat energetic in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si se vor prezenta sa evalueze constructia in discutie intr-un timp scurt pentru a obtine informatiile de care au nevoie.

Care este costul si cat este valabil documentul?

Costul acestui certificat energetic Targoviste se poate sa fie diferit din cauza unor factori, de exemplu: pozitionarea imobilului, marimea, pozitionarea, numarul camerelor. Din clipa in care a fost emis, un certificat energetic si auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.