Trebuie sa obtineti un certificat energetic in Zalau, iar un pret cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Evaluari24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati din orasul Dvs! Facil, convenabil, avantajos si fara costuri! (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti in audit)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti oferte pentru servicii de audit energetic si certificat energetic in Zalau

 

 

  • Alegeti un cost potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 

Un act normativ datat Iulie 2013, votat de catre Guvernul Romaniei legifereaza atat scoaterea la vanzare cat si inchirierea imobilelor, pretinzand proprietarilor sa aiba in posesie un certificat energetic Zalau; adica un document tehnic (care are un rol pur informativ) folosit pentru a atesta performanta energetica a a cladirii, dar si potrivirea acesteia intr-o clasa speciala in ceea ce priveste performanta energetica. Lipsa unei astfel de certificari a performantei energetice va face ca eventualele contracte de instrainare a oricarei locuinte sa fie declarate nule. De asemenea, acest act este solicitat in momentul receptiei oricarei constructii nou ridicate.

La ce foloseste un acest certificat energetic in cele din urma?

Atunci cand are acest document, potentialul beneficiar ori cel care intentioneaza sa inchirieze devine informat in mod direct despre eficienta energetica a spatiului in tema; aceasta este exprimata prin consumul specific de energie anual, masurat in kWh/m.p. suprafata utila, si in particular definit prin consumul specific pe un an de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum casnic, si pentru iluminat.

Informarea stabileste eficienta de energie a acestui apartament, prin incadrarea a acestuia intr-o anume categorie energetica. In particular, cu aceasta certificare se intentioneaza, dar de asemenea se si incurajeaza o imbunatatire a economiei energetice a imobilului. O scadere a consumului energetic duce la scaderea emisiilor de gaze de sera. Corespunzator studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a economiei energetice a cladirilor in cauza, a proceselor din industrie dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ treizeci si trei procente – cel tarziu pana in 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic?

Pentru a obtine un certificat energetic Zalau este necesar sa elaborati un dosar ce va include cateva inscrisuri. Pentru apartamente, este nevoie prima data de documentul de proprietate alaturi de documentele cadastrale sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva.

De asemenea, sunt necesare unele date tehnice care sa prezinte informatii despre materialele din care a fost realizata constructia, niste detalii tehnice care fac referire la instalatiile de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, sau pentru furnizarea apei s.a.m.d.

Care este durata eliberarii actului?

De obicei, aveti posibilitatea sa obtineti un certificat energetic in una sau doua zile. Cei mai multi auditori vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa vada constructia pentru care ati facut solicitarea intr-un timp scurt pentru a nota datele si informatiile care sunt necesare.

Ce costuri presupune si care este perioada de valabilitate?

Costul acestui certificat energetic Zalau se poate sa fie diferit din cauza unor factori, spre exemplu: locul in care se afla imobilul, marimea, pozitionarea, numarul camerelor. De la emiterea sa, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al acelui imobil au o valabilitate de 10 ani.