Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Alba Iulia, si un cost lunar cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Onorariile practicate sunt un loc clar pentru a incepe. Chiar si asa, este vital sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare poate furniza acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Alba Iulia va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Majoritatea firmelor vor incerca, bineinteles, sa va convinga sa ii alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a vedea cine replica cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De obicei, este indicat sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, formeaza o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte strict in legatura cu relatia cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de regulat ar fi bine sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – spre ex. intalniri in persoana, apeluri prin telefon, conferinte online. Profesionistul trebuie sa fie deschis intalnirilor regulate, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic deosebit de analizat, deoarece incurcaturile pot trece neobservate pana cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa primiti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care ar trebui sa le luati in considerare periodic. Problemele pot cuprinde raportarea financiara, previziunile economice, verificarea creditului si gestionarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va sprijini sa aflati cat de multe informatii din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, doriti o persoana specializata cu multa experienta in tipuri de afaceri foarte similare, astfel incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce compania dvs. se dezvolta, s-ar putea sa doriti sa largiti serviciile pe care le obtineti de la expertul selectat (ca exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati din start daca serviciul pe care l-ati ales confera expertiza care este necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma atunci cand va mariti compania. Este, in continuare, bine sa observati in ce fel acest contabil va putea aduce avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta companiei alese in afaceri similare, astfel incat sa puteti ocoli aceste decizii gresite. In schimb, daca nu va prezinta o rezolvare eficienta, este posibil sa nu aiba nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai insemnate roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in relatii excelente cu ANAF-ul. Cel care detine experienta va fi pregatit si interesat sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai bine decat sa spere sa va amintiti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Alba Iulia.