Cautati un contabil din Alexandria, si un pret lunar cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti un tarif lunar care se aliniaza cu bugetul alocat de dumneavoastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Onorariile practicate sunt un factor evident la inceput. Totusi, este vital sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj poate furniza acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Alexandria va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii incearca, desigur, sa va determine sa optati pentru ei. Dar testati diferenta dintre raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a observa care dintre ei raspunde cu mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte exigent in legatura cu relatia cu clientii. Decideti laolalta cat de des este necesar sa va contactati si ce forme poate lua acest lucru – spre ex. discutii in persoana, apeluri telefonice, conferinte video. Un profesionist ar trebui sa fie predispus la intalnire regulate, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de analizat, deoarece problemele pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care trebuie sa le luati in considerare in mod continuu. Complicatiile pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va sprijini sa acumulati ce fel de experienta din acest sector detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, doriti un profesionist cu multa experienta in tipuri de afaceri foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce afacerea dvs. se extinde, este posibil sa alegeti sa largiti diferitele servicii pe care le primiti de la cel care a fost selectat (spre exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati de la inceput daca serviciul care a fost ales confera expertiza necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma in momentul in care va extindeti. Este, in continuare, indicat sa descoperiti in ce fel acest contabil va aduce avantaje in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta intreprinderii alese in domenii comparabile, astfel incat sa aveti posibilitatea de a preveni asemenea greseli. Mai degraba, atunci cand nu va prezinta o rezolvare eficienta, este posibil sa nu fi acumulat nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri ale contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in relatii bune cu cei de la ANAF. Cel care a acumulat cunostiinte va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa astepte sa retineti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Alexandria.