Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Arad, iar un pret lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu suma alocata de D-voastra
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un pas clar pentru a incepe. Totusi, este vital sa le comparati in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare ar putea furniza acestea pentru compania Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret in detaliu din partea unui anume contabil Arad va face mai usoara compararea acestuia cu servicii de acelasi fel.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Astfel de companii intentioneaza, bineinteles, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar puneti in balanta diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care raspunde cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este mai bine sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest fapt permite continuitate, construieste o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de relatia cu contractantii. Decideti impreuna cat de regulat trebuie sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – spre ex. intalniri in persoana, apeluri telefonice, intruniri video. Un profesionist este educat sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar daca nu pare sa existe nimic special de vorbit, deoarece incurcaturile pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este o idee buna sa obtineti opiniile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care este necesar sa le luati in vedere in mod continuu. Problemele pot include declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul creditului si gestionarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Adresarea acestor chestiuni va va facilita sa acumulati cat de multe cunostinte din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa practica in categorii de activitati foarte similare, asa incat sa fie bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce business-ul dvs. se dezvolta, s-ar putea sa vreti sa extindeti gama de servicii pe care le primiti de la expertul selectat (de exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul care a fost ales asigura competenta care este necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa aflati cum acest contabil va putea aduce plus valoare in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun de a beneficia de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in afaceri comparabile, astfel incat sa puteti ocoli aceste decizii gresite. In schimb, daca nu va prezinta o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu detina gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai importante roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in rapoarte cat mai bune cu cei de la ANAF. O persoana care are practica va fi gata si interesat sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa urmareasca sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Arad.