Cautati un contabil din Bacau, iar un tarif lunar cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un factor clar pentru a incepe. Cu toate acestea, este vital sa le cantariti in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce imbunatatiri ar putea aduce acestea pentru compania Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Bacau va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va convinga sa ii alegeti. Dar puneti in balanta diferenta dintre raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a observa care dintre ei reactioneaza cu mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este mai bine sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest fapt confera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de raportul cu cei pentru care lucreaza. Hotarati amandoi cat de regulat ar fi bine sa discutati si ce forme poate lua acest lucru – de ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte online. Profesionistul ar trebui sa fie deschis intalnirilor regulate, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de analizat, intrucat greutatile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este o idee buna sa obtineti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care ar trebui sa le luati in calcul in mod continuu. Problemele ar putea include declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea creditului si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Punerea acestor chestiuni va va sprijini sa aflati cat de multe informatii din acest sector are contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, cautati o persoana specializata cu multa experienta in tipuri de businessuri foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce compania dvs. se dezvolta, s-ar putea sa alegeti sa imbunatatiti serviciile pe care le obtineti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul ales ofera competenta de care este nevoie, pentru ca sa nu fiti obligat sa schimbati firmele in momentul in care va dezvoltati. Este, de asemenea, bine sa observati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta companiei pe care ati ales-o in domenii asemanatoare, astfel incat sa puteti ocoli astfel de capcane. Mai degraba, in cazul in care nu va furnizeaza o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu detina gradul de experienta pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai insemnate sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in rapoarte cat mai bune cu cei de la ANAF. O persoana care are practica va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa spere sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Bacau.