Cautati un contabil din Baia Mare, iar un pret lunar cat mai accesibil este important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul proiectat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un pas clar la inceput. Cu toate acestea, este esential sa le comparati in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate furniza acestea pentru compania D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Baia Mare va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor incearca, bineinteles, sa va determine sa optati pentru ei. Dar comparati diferitele lor raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a va da seama care dintre ei reactioneaza cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este recomandat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest aspect ofera continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte riguros in legatura cu comunicarea cu contractantii. Decideti laolalta cat de des este necesar sa comunicati si ce forme poate lua aceste momente – de ex. intalniri direct, apeluri prin telefon, intruniri pe internet. Profesionistul trebuie sa fie predispus la intalnire constante, chiar si atunci cand nu pare sa existe nimic iesit din comun de vorbit, fiindca greutatile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care ar trebui sa le luati in calcul in mod continuu. Problemele ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, planificarea fiscala, controlul creditului si gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestor consideratii va va ajuta sa acumulati ce fel de informatii din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, doriti un profesionist cu multa experienta in categorii de activitati foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce compania dvs. se dezvolta, s-ar putea sa doriti sa imbunatatiti diferitele servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (ca exemplu, fonduri pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul care a fost ales ofera competenta care este necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie atunci cand va mariti compania. Este, in continuare, recomandat sa descoperiti pe ce cale acest contabil va aduce avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta companiei alese in domenii similare, asa incat sa reusiti a ocoli asemenea capcane. Pe de alta parte, atunci cand nu va ofera un raspuns prea bun, este posibil sa nu fi acumulat gradul de experienta pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai de baza atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in relatii cat mai bune cu cei de la ANAF. Cineva care are cunostiinte va fi gata si dispus sa va aduca in vedere de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa astepte sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Baia Mare.