Sunteti in cautarea unui contabil din Bistrita, si un tarif lunar cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un factor evident pentru a incepe. Chiar si asa, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj poate oferi acestea pentru intreprinderea dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Bistrita va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor incearca, cu siguranta, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar comparati diferenta dintre raspunsuri la aceasta intrebare pentru a va da seama cine raspunde cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este indicat sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru permite continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte strict in ceea ce priveste comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Decideti laolalta cat de regulat este necesar sa va contactati si ce forme poate lua aceasta situatie – spre ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, conferinte video. Un profesionist este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar daca nu pare sa existe nimic special de vorbit, fiindca greutatile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este o idee buna sa obtineti parerile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care este necesar sa le luati in calcul de fiecare data. Nelamuririle pot include raportarea financiara, previziunile economice, controlul datoriei si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Punerea acestor consideratii va va sprijini sa acumulati ce fel de experienta din acest sector detine contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa practica in tipuri de businessuri foarte asemanatoare, pentru a fi cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce afacerea dvs. creste, se poate sa doriti sa imbunatatiti diferitele servicii pe care le primiti de la profesionistul selectat (spre exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati de la inceput daca serviciul care a fost ales ofera competenta necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va mariti compania. Este, totodata, recomandat sa observati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod bun sa beneficiati de experienta companiei alese in domenii asemanatoare, asa incat sa reusiti a ocoli asemenea greseli. Pe de alta parte, daca nu va prezinta o solutie prea buna, s-ar putea sa nu detina gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai importante atributii ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. O persoana care a acumulat cunostiinte va fi gata si interesat sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Bistrita.