Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Bistrita, si un tarif lunar cat mai accesibil este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul proiectat de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un pas logic pentru a incepe. Totusi, este vital sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj poate furniza acestea pentru compania D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Bistrita va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Majoritatea firmelor intentioneaza, cu siguranta, sa va determine sa le alegeti. Dar testati diferitele lor reactii la aceasta intrebare pentru a va da seama de acel care reactioneaza cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este recomandat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest aspect ofera continuitate, formeaza o relatie si diminueaza riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte exigent in legatura cu comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de des este necesar sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – spre ex. intalniri in persoana, apeluri telefonice, conferinte video. Un practician desavarsit trebuie sa fie predispus la intalnire regulate, chiar si atunci cand nu pare sa existe nimic special de vorbit, deoarece problemele pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi prezentate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care este necesar sa le luati in considerare in mod continuu. Nelamuririle pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, planurile financiare, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va facilita sa acumulati ce fel de informatii din domeniu are contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa practica in feluri de businessuri foarte apropiate la baza, pentru a fi bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce compania dvs. se extinde, s-ar putea sa vreti sa extindeti diferitele servicii pe care le obtineti de la profesionistul selectat (spre exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales asigura competenta necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma in momentul in care va extindeti. Este, de asemenea, recomandat sa aflati cum acest contabil va reusi sa aduca plus valoare de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta companiei pe care ati ales-o in domenii similare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a evita astfel de greseli. In schimb, daca nu va prezinta o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai insemnate atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi cat mai bune cu cei de la ANAF. Cel care are experienta va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa spere sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Bistrita.