Sunteti in cautarea unui contabil din Botosani, si un tarif lunar cat mai accesibil este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din localitatea dumneavoastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un pas evident pentru inceput. Cu toate acestea, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj ar putea aduce acestea pentru firma D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Botosani va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii intentioneaza, desigur, sa va faca sa optati pentru ei. Dar puneti in balanta diferenta dintre reactii la aceasta intrebare pentru a observa de acel care replica cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este mai bine sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput se vede nevoit sa fie foarte exigent in ceea ce priveste raportul cu contractantii. Decideti laolalta cat de frecvent este necesar sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – spre ex. intalniri direct, apeluri prin telefon, sedinte online. Profesionistul este educat sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de vorbit, deoarece greutatile pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care ar trebui sa le luati in calcul in mod continuu. Problemele ar putea cuprinde raportarea financiara, previziunile economice, controlul creditului si administrarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestei intrebari va va facilita sa aflati cate cunostinte din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa experienta in tipuri de afaceri foarte apropiate la baza, pentru a fi bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce afacerea dvs. creste, s-ar putea sa doriti sa extindeti gama de servicii pe care le primiti de la expertul selectat (ca exemplu, fonduri pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul ales confera competenta necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa alegeti o alta firma in momentul in care va dezvoltati. Este, totodata, recomandat sa observati pe ce cale acest contabil va aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta firmei alese in domenii asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a evita astfel de decizii gresite. In schimb, atunci cand nu va furnizeaza un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu detina gradul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza sarcini ale contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. O persoana care are experienta va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa retineti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Botosani.