Sunteti in cautarea unui contabil din Braila, si un pret lunar cat mai accesibil este important pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe bugetul proiectat de D-voastra
  • Primiti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un factor evident pentru inceput. Totusi, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj poate furniza acestea pentru intreprinderea D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Braila va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe Dumneavoastra si nu alta firma?

Majoritatea firmelor incearca, bineinteles, sa va convinga sa le alegeti. Dar testati multitudinea de reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa cine replica cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este indicat sa aveti un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect permite continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte exigent in ceea ce priveste relatia cu contractantii. Hotarati impreuna cat de frecvent trebuie sa discutati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. intrevederi fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte pe internet. Un practician desavarsit trebuie sa fie predispus la intalnire regulate, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic special de analizat, intrucat problemele pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa primiti opiniile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care trebuie sa le luati in considerare in mod continuu. Problemele pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestor chestiuni va va ajuta sa aflati cate informatii din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si benefic. In mod ideal, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa practica in feluri de activitati foarte similare, astfel incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce business-ul dvs. se dezvolta, se poate sa doriti sa largiti serviciile pe care le obtineti de la profesionistul selectat (spre exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales ofera competenta care este necesara, astfel incat sa nu fie nevoie sa schimbati firmele in momentul in care va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa descoperiti cum acest contabil va aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este o cale buna sa beneficiati de experienta firmei alese in afaceri similare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli aceste decizii gresite. Mai degraba, atunci cand nu va ofera un raspuns prea bun, s-ar putea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai insemnate sarcini din partea contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in relatii bune cu cei de la ANAF. Cineva care a acumulat experienta va fi gata si interesat sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Braila.