Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Brasov, iar un pret lunar cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Consultati oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un loc clar pentru inceput. Totusi, este important sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate aduce acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Brasov va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe Dumneavoastra si nu alta firma?

Astfel de companii intentioneaza, bineinteles, sa va convinga sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care replica cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este recomandat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru permite continuitate, formeaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte strict atunci cand vine vorba de raportul cu clientii. Decideti laolalta cat de frecvent este necesar sa discutati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. intalniri in persoana, apeluri telefonice, conferinte video. Profesionistul ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar si atunci cand nu pare sa existe nimic iesit din comun de discutat, fiindca incurcaturile pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa obtineti parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care trebuie sa le luati in vedere in mod continuu. Nelamuririle pot fi reprezentate de raportarea financiara, planurile financiare, verificarea datoriei si gestionarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va sprijini sa descoperiti cate cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa practica in tipuri de afaceri foarte similare, astfel incat sa fie cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Dupa ce afacerea dvs. se extinde, s-ar putea sa alegeti sa largiti diferitele servicii de care beneficiati de la cel care a fost selectat (spre exemplu, fonduri pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul pe care l-ati ales confera expertiza de care este nevoie, pentru ca sa nu fiti obligat sa schimbati firmele cand ajungeti sa va mariti compania. Este, in continuare, indicat sa observati in ce fel acest contabil va aduce plus valoare de fiecare data.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta companiei pe care ati ales-o in domenii asemanatoare, asa incat sa reusiti a preveni astfel de decizii gresite. Pe de alta parte, atunci cand nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, este posibil sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai insemnate roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in relatii excelente cu cei de la ANAF. Cel care detine practica va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa astepte sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Brasov.