Cautati un contabil din Bucuresti, si un tarif lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu suma alocata de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un factor logic pentru a incepe. Cu toate acestea, este important sa le cantariti in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce imbunatatiri ar putea oferi acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Bucuresti va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor incearca, desigur, sa va convinga sa le alegeti. Dar puneti in balanta multitudinea de raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a va da seama cine replica cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este mai bine sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte riguros in legatura cu raportul cu contractantii. Hotarati laolalta cat de regulat ar fi bine sa va contactati si in ce forme se poate face aceasta situatie – spre ex. intalniri fata in fata, apeluri telefonice, conferinte pe internet. Un practician desavarsit ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de vorbit, deoarece incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care ar trebui sa le luati in vedere periodic. Complicatiile ar putea include declaratiile fiscale, planurile financiare, controlul creditului si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va ajuta sa acumulati ce fel de informatii din acest sector stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa experienta in tipuri de activitati foarte asemanatoare, pentru a fi experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce compania dvs. se dezvolta, este posibil sa doriti sa largiti gama de servicii de care beneficiati de la expertul selectat (ca exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul care a fost ales asigura competenta care este necesara, asa incat sa nu fie nevoie sa schimbati firmele in momentul in care va mariti compania. Este, totodata, bine sa observati in ce fel acest contabil va putea aduce valoarea suplimentara de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in afaceri similare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli aceste capcane. In schimb, in cazul in care nu va prezinta o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu aiba gradul de experienta pe care il urmariti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai importante roluri ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in legaturi excelente cu cei de la ANAF. O persoana care are experienta va fi gata si dispus sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, mai bine decat sa astepte sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Bucuresti.