Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Buzau, si un pret lunar cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu suma alocata de dumneavoastra
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Onorariile practicate sunt un factor evident la inceput. Totusi, este esential sa le comparati in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare poate aduce acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Buzau va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Cele mai multe firme intentioneaza, desigur, sa va determine sa le alegeti. Dar comparati multitudinea de reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care raspunde cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este recomandat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect ofera continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte exigent in ceea ce priveste raportul cu cei pentru care lucreaza. Decideti impreuna cat de regulat ar fi bine sa va contactati si in ce forme se poate face acest lucru – de ex. intrevederi in persoana, apeluri telefonice, sedinte online. Un profesionist este educat sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar daca nu pare sa existe nimic iesit din comun de analizat, deoarece incurcaturile pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este un pas important sa obtineti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care trebuie sa le luati in vedere de fiecare data. Nelamuririle ar putea cuprinde declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul creditului si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Adresarea acestor chestiuni va va sprijini sa acumulati ce fel de informatii din aceasta industrie stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, doriti o persoana specializata cu multa experienta in feluri de afaceri foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce afacerea dvs. creste, este posibil sa doriti sa largiti diferitele servicii pe care le obtineti de la expertul selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul care a fost ales ofera expertiza necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa schimbati firmele in momentul in care va dezvoltati. Este, totodata, bine sa observati in ce fel acest contabil va putea aduce valoarea suplimentara de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta companiei pe care ati ales-o in domenii comparabile, asa incat sa reusiti a evita aceste decizii gresite. In schimb, daca nu va ofera o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri din partea contabilului dvs. este sa va ajute sa ramaneti in relatii bune cu cei de la ANAF. Cel care are practica va fi pregatit si dornic sa va aduca in vedere de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa astepte sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Buzau.