Cautati un contabil din Calarasi, si un tarif lunar cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un factor evident pentru a incepe. Totusi, este esential sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce imbunatatiri vor aduce acestea pentru intreprinderea dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Calarasi va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe dvs.?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va determine sa le alegeti. Dar puneti in balanta multitudinea de raspunsuri la aceasta intrebare pentru a observa de acel care raspunde cu ceva mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este indicat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte strict in ceea ce priveste comunicarea cu contractantii. Alegeti impreuna cat de regulat ar fi bine sa discutati si ce forme poate lua aceste momente – ca ex. intrevederi in persoana, apeluri telefonice, sedinte pe internet. Un practician desavarsit trebuie sa fie predispus la intalnire periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de discutat, deoarece incurcaturile pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este o idee buna sa obtineti opiniile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care ar trebui sa le luati in vedere periodic. Problemele pot include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Adresarea acestor chestiuni va va facilita sa descoperiti cate experienta din domeniu are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, cautati o persoana specializata cu multa experienta in tipuri de businessuri foarte asemanatoare, pentru a fi cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce business-ul dvs. se extinde, s-ar putea sa vreti sa extindeti diferitele servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (ca exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul care a fost ales ofera competenta care este necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa schimbati firmele cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, totodata, indicat sa observati cum acest contabil va reusi sa aduca plus valoare in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta firmei pe care ati ales-o in domenii asemanatoare, astfel incat sa reusiti a preveni asemenea greseli. Pe de alta parte, in cazul in care nu va ofera un raspuns prea bun, este posibil sa nu detina nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in rapoarte bune cu cei de la ANAF. Cel care detine experienta va fi gata si interesat sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, in loc sa sa urmareasca sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Calarasi.