Sunteti in cautarea unui contabil din Cluj Napoca, si un pret lunar cat mai atractiv este important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un factor evident la inceput. Cu toate acestea, este vital sa le luati in considerere in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate aduce acestea pentru intreprinderea dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Cluj Napoca va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Majoritatea firmelor vor incerca, cu siguranta, sa va faca sa optati pentru ei. Dar testati multitudinea de raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a vedea care dintre ei raspunde cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este recomandat sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect permite continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte exigent in ceea ce priveste comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati impreuna cat de frecvent trebuie sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – ca ex. discutii in persoana, apeluri prin telefon, intruniri video. Profesionistul este educat sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic special de analizat, fiindca greutatile pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care trebuie sa le luati in calcul in mod continuu. Nelamuririle ar putea include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea creditului si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor consideratii va va sprijini sa aflati cate cunostinte din domeniu are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa practica in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce afacerea dvs. se dezvolta, se poate sa alegeti sa largiti diferitele servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (ca exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul ales asigura competenta de care este nevoie, asa incat sa nu fie nevoie sa schimbati firmele atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa aflati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna sa beneficiati de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a preveni aceste greseli. Mai degraba, atunci cand nu va furnizeaza un raspuns prea bun, este posibil sa nu detina nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai de baza sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in legaturi excelente cu cei de la ANAF. Cineva care are experienta va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Cluj Napoca.