Sunteti in cautarea unui contabil din Constanta, iar un tarif lunar cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti oferta care se potriveste cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Onorariile practicate sunt un loc evident la inceput. Cu toate acestea, este esential sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce avantaj ar putea oferi acestea pentru firma Dvs.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Constanta va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii vor incerca, desigur, sa va determine sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa care dintre ei replica cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este mai bine sa fie definit un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest fapt ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de raportul cu contractantii. Alegeti impreuna cat de frecvent este necesar sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – ca ex. intrevederi fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte online. Profesionistul este educat sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic special de analizat, deoarece greutatile pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa primiti parerile contabilului dvs. fata de aspectele pe care trebuie sa le luati in vedere periodic. Nelamuririle ar putea cuprinde declaratiile fiscale, planificarea fiscala, controlul datoriei si gestionarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va sprijini sa acumulati ce fel de cunostinte din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si de ajutor. In cel mai bun caz, doriti un profesionist cu multa experienta in categorii de activitati foarte apropiate la baza, pentru a fi experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce afacerea dvs. se dezvolta, este posibil sa alegeti sa extindeti diferitele servicii de care beneficiati de la expertul selectat (de exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales asigura expertiza necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa schimbati firmele in momentul in care va extindeti. Este, totodata, indicat sa aflati in ce fel acest contabil va putea aduce avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta firmei care a fost aleasa in afaceri similare, asa incat sa puteti ocoli astfel de capcane. Mai degraba, daca nu va furnizeaza un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai importante sarcini din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in relatii excelente cu cei de la ANAF. Cineva care detine experienta va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa spere sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Constanta.