Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Craiova, iar un pret lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se aliniaza cu suma alocata de dumneavoastra
  • Primiti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un pas logic la inceput. Cu toate acestea, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care se ofera, si ce valoare vor aduce acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Craiova va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va convinga sa le alegeti. Dar testati diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea care dintre ei reactioneaza cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este indicat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest lucru permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte strict in legatura cu comunicarea cu clientii. Decideti amandoi cat de regulat trebuie sa discutati si ce forme poate lua aceasta situatie – ca ex. intalniri in persoana, apeluri telefonice, conferinte video. Profesionistul ar trebui sa fie predispus la intalnire periodice, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic special de discutat, deoarece problemele pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa primiti parerile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care trebuie sa le luati in calcul de fiecare data. Problemele ar putea include declaratiile fiscale, planurile financiare, controlul creditului si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestor consideratii va va sprijini sa acumulati ce fel de informatii din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti un specialist cu multa experienta in categorii de afaceri foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce business-ul dvs. se extinde, se poate sa doriti sa largiti serviciile pe care le primiti de la expertul selectat (ca exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales confera competenta care este necesara, asa incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, in continuare, bine sa observati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna de a beneficia de experienta intreprinderii care a fost aleasa in domenii comparabile, astfel incat sa reusiti a evita astfel de greseli. Pe de alta parte, atunci cand nu va prezinta o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de experienta pe care il urmariti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate sarcini ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. Cineva care are cunostiinte va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa spere sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Craiova.