Sunteti in cautarea unui contabil din Deva, si un pret lunar cat mai avantajos este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Onorariile practicate sunt un factor clar pentru inceput. Totusi, este esential sa le cantariti in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare vor oferi acestea pentru firma Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Deva va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme incearca, cu siguranta, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea cine replica cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este indicat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest aspect permite continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil priceput se vede nevoit sa fie foarte riguros in ceea ce priveste relatia cu contractantii. Alegeti amandoi cat de des trebuie sa discutati si in ce forme se poate face aceste momente – ca ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, conferinte pe internet. Un profesionist trebuie sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar daca nu pare sa fie nimic deosebit de discutat, intrucat greutatile pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este un pas important sa primiti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care este necesar sa le luati in calcul in mod continuu. Nelamuririle pot fi reprezentate de raportarea financiara, previziunile economice, verificarea imprumuturilor si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestor chestiuni va va ajuta sa aflati ce fel de cunostinte din acest sector are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, doriti un specialist cu multa practica in categorii de businessuri foarte similare, asa incat sa fie cat mai versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce afacerea dvs. creste, s-ar putea sa doriti sa largiti serviciile pe care le obtineti de la profesionistul selectat (spre exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul care a fost ales confera competenta care este necesara, asa incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, recomandat sa aflati cum acest contabil va aduce valoarea suplimentara de fiecare data.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta companiei alese in domenii comparabile, asa incat sa puteti preveni aceste greseli. In schimb, daca nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu aiba nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai importante roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in rapoarte bune cu ANAF-ul. Cel care detine experienta va fi pregatit si dornic sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, in loc sa sa astepte sa va amintiti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Deva.