Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Drobeta Turnu Severin, si un cost lunar cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un pas clar la inceput. Chiar si asa, este esential sa le comparati in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce imbunatatiri poate oferi acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Drobeta Turnu Severin va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme vor incerca, cu siguranta, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati diferitele lor reactii la aceasta intrebare pentru a va da seama cine reactioneaza cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este mai bine sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte riguros in ceea ce priveste raportul cu clientii. Decideti laolalta cat de frecvent trebuie sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – spre ex. intrevederi fata in fata, apeluri prin telefon, intruniri online. Un profesionist este educat sa fie predispus la intalnire periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de analizat, fiindca problemele pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa primiti parerile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care este necesar sa le luati in considerare in mod continuu. Problemele pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestor consideratii va va facilita sa acumulati ce fel de informatii din acest sector are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, doriti un specialist cu multa practica in categorii de businessuri foarte apropiate la baza, pentru a fi cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce afacerea dvs. se dezvolta, este posibil sa alegeti sa largiti serviciile de care beneficiati de la cel care a fost selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul ales ofera competenta de care este nevoie, asa incat sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va extindeti. Este, totodata, recomandat sa observati cum acest contabil va putea aduce avantaje zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in domenii asemanatoare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a evita aceste capcane. Pe de alta parte, daca nu va prezinta o rezolvare eficienta, este posibil sa nu detina gradul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai de baza sarcini din partea contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in rapoarte bune cu cei de la ANAF. Cineva care are experienta va fi gata si dispus sa va aduca in vedere de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa urmareasca sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Drobeta Turnu Severin.