Sunteti in cautarea unui contabil din Focsani, si un cost lunar cat mai accesibil este important pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din orasul D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Costurile practicate sunt un loc logic pentru inceput. Cu toate acestea, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce imbunatatiri ar putea aduce acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Focsani va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Astfel de companii intentioneaza, cu siguranta, sa va determine sa optati pentru ei. Dar puneti in balanta multitudinea de raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a observa de acel care reactioneaza cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este mai bine sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt ofera continuitate, formeaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte riguros in legatura cu comunicarea cu clientii. Alegeti impreuna cat de frecvent ar fi bine sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – ca ex. discutii in persoana, apeluri telefonice, intruniri video. Un practician desavarsit ar trebui sa fie predispus la intalnire regulate, chiar daca nu pare sa existe nimic deosebit de discutat, fiindca incurcaturile pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa primiti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care ar trebui sa le luati in vedere de fiecare data. Nelamuririle pot fi reprezentate de raportarea financiara, planurile financiare, verificarea datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestor consideratii va va sprijini sa descoperiti cat de multe informatii din domeniu are contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa practica in tipuri de activitati foarte asemanatoare, astfel incat sa fie experimentati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce compania dvs. se dezvolta, se poate sa doriti sa imbunatatiti gama de servicii pe care le primiti de la profesionistul selectat (ca exemplu, finantare pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales asigura competenta care este necesara, astfel incat sa nu fiti obligat sa schimbati firmele in momentul in care va mariti compania. Este, de asemenea, recomandat sa descoperiti pe ce cale acest contabil va aduce valoarea suplimentara de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa beneficiati de experienta companiei care a fost aleasa in afaceri similare, asa incat sa aveti posibilitatea de a preveni astfel de decizii gresite. Pe de alta parte, daca nu va ofera o rezolvare eficienta, este posibil sa nu detina nivelul de experienta pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai insemnate atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa ramaneti in legaturi excelente cu ANAF-ul. O persoana care a acumulat experienta va fi gata si dispus sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, mai bine decat sa spere sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Focsani.