Cautati un contabil din Galati, iar un tarif lunar cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un pas logic pentru inceput. Cu toate acestea, este esential sa le comparati in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate furniza acestea pentru intreprinderea dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Galati va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Majoritatea firmelor intentioneaza, cu siguranta, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar comparati multitudinea de reactii pentru aceasta intrebare pentru a vedea care dintre ei replica cu altceva decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este recomandat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun se vede nevoit sa fie foarte strict in legatura cu comunicarea cu contractantii. Alegeti impreuna cat de frecvent trebuie sa comunicati si in ce forme se poate face aceste momente – ca ex. intrevederi fata in fata, apeluri telefonice, sedinte online. Profesionistul este educat sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic special de analizat, fiindca incurcaturile pot trece neobservate pana cand nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este un pas important sa obtineti parerile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care este necesar sa le luati in vedere periodic. Complicatiile ar putea include raportarea financiara, planificarea fiscala, controlul creditului si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor chestiuni va va facilita sa descoperiti ce fel de cunostinte din acest sector detine contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, cautati un specialist cu multa practica in categorii de activitati foarte similare, pentru a fi experimentati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce compania dvs. creste, s-ar putea sa doriti sa imbunatatiti diferitele servicii pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul care a fost ales confera competenta care este necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa schimbati firmele atunci cand va extindeti. Este, de asemenea, recomandat sa observati in ce fel acest contabil va aduce plus valoare in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta intreprinderii pe care ati ales-o in afaceri similare, astfel incat sa puteti ocoli aceste capcane. Mai degraba, atunci cand nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu aiba gradul de experienta pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Cele mai importante sarcini din partea contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in relatii bune cu cei de la ANAF. Cineva care are cunostiinte va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Galati.