Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Giurgiu, iar un cost lunar cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti oferta care se muleaza pe bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un factor evident pentru inceput. Chiar si asa, este esential sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare vor aduce acestea pentru intreprinderea D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Giurgiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Cele mai multe firme intentioneaza, desigur, sa va faca sa ii alegeti. Dar testati diferitele lor reactii la aceasta intrebare pentru a observa de acel care raspunde cu ceva mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De obicei, este indicat sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt confera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte strict atunci cand vine vorba de raportul cu clientii. Alegeti impreuna cat de frecvent trebuie sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – spre ex. intalniri direct, apeluri prin telefon, sedinte online. Un practician desavarsit trebuie sa fie deschis intalnirilor constante, chiar daca nu pare sa existe nimic iesit din comun de discutat, intrucat problemele pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa obtineti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care este necesar sa le luati in considerare de fiecare data. Problemele ar putea include declaratiile fiscale, planurile financiare, verificarea imprumuturilor si administrarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestor consideratii va va facilita sa aflati ce fel de informatii din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, urmariti sa gasiti un specialist cu multa experienta in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, pentru a fi bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce compania dvs. se dezvolta, este posibil sa vreti sa imbunatatiti serviciile pe care le obtineti de la expertul selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul ales asigura expertiza necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va extindeti. Este, de asemenea, bine sa aflati in ce fel acest contabil va aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod bun sa beneficiati de experienta firmei alese in afaceri asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a ocoli astfel de capcane. In schimb, in cazul in care nu va furnizeaza un raspuns prea bun, este posibil sa nu detina nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri ale contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in relatii cat mai bune cu cei de la ANAF. O persoana care a acumulat cunostiinte va fi gata si interesat sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Giurgiu.