Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Iasi, si un pret lunar cat mai accesibil este important pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din orasul D-voastra

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Onorariile practicate sunt un pas logic pentru inceput. Chiar si asa, este vital sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj vor aduce acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Iasi va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe Dumneavoastra si nu alta firma?

Astfel de companii incearca, desigur, sa va determine sa ii alegeti. Dar testati multitudinea de reactii la aceasta intrebare pentru a va da seama care dintre ei replica cu mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este mai bine sa fie definit un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest fapt confera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte strict in ceea ce priveste relatia cu contractantii. Alegeti laolalta cat de des este necesar sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – de ex. intalniri in persoana, apeluri telefonice, intruniri video. Profesionistul ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar daca nu pare sa existe nimic iesit din comun de vorbit, deoarece problemele pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti impresiile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care trebuie sa le luati in vedere de fiecare data. Complicatiile ar putea fi reprezentate de declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea datoriei si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestei intrebari va va sprijini sa descoperiti cat de multe cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa practica in categorii de activitati foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce afacerea dvs. se dezvolta, se poate sa alegeti sa extindeti diferitele servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (spre exemplu, fonduri pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul pe care l-ati ales asigura expertiza necesara, asa incat sa nu fie nevoie sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va mariti compania. Este, totodata, recomandat sa observati cum acest contabil va reusi sa aduca plus valoare de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna de a beneficia de experienta intreprinderii alese in afaceri asemanatoare, asa incat sa puteti ocoli astfel de greseli. Mai degraba, in cazul in care nu va prezinta o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai importante roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in relatii cat mai bune cu ANAF-ul. Cineva care detine cunostiinte va fi gata si dornic sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Iasi.