Sunteti in cautarea unui contabil din Miercurea Ciuc, si un tarif lunar cat mai accesibil este important pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Onorariile practicate sunt un loc logic pentru inceput. Totusi, este vital sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare ar putea aduce acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Miercurea Ciuc va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Majoritatea firmelor vor incerca, desigur, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar puneti in balanta multitudinea de reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care replica cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De obicei, este recomandat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, formeaza o relatie si reduce mult riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte exigent in legatura cu comunicarea cu clientii. Hotarati amandoi cat de des este necesar sa discutati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – ca ex. intalniri in persoana, apeluri prin telefon, conferinte video. Un practician desavarsit trebuie sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar daca nu pare sa existe nimic deosebit de analizat, intrucat problemele pot trece neobservate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa obtineti parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care este necesar sa le luati in vedere periodic. Nelamuririle ar putea cuprinde raportarea financiara, previziunile economice, controlul datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va facilita sa aflati cate informatii din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa experienta in feluri de activitati foarte apropiate la baza, pentru a fi experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce business-ul dvs. se dezvolta, este posibil sa doriti sa imbunatatiti gama de servicii de care beneficiati de la expertul selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati de la inceput daca serviciul care a fost ales ofera competenta de care este nevoie, pentru ca sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, recomandat sa aflati pe ce cale acest contabil va aduce avantaje de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta companiei alese in domenii asemanatoare, asa incat sa reusiti a ocoli astfel de capcane. Mai degraba, in cazul in care nu va ofera o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate atributii din partea contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in rapoarte bune cu cei de la ANAF. O persoana care are practica va fi pregatit si dispus sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Miercurea Ciuc.