Cautati un contabil din Oradea, si un pret lunar cat mai accesibil este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Primiti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un loc logic la inceput. Totusi, este important sa le comparati in raport cu serviciile care se ofera, si ce avantaj ar putea furniza acestea pentru intreprinderea D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Oradea va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii vor incerca, cu siguranta, sa va convinga sa optati pentru ei. Dar puneti in balanta diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa care dintre ei raspunde cu mai mult decat trucuri de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este mai bine sa existe un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt ofera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte riguros in ceea ce priveste comunicarea cu clientii. Decideti laolalta cat de regulat ar fi bine sa comunicati si ce forme poate lua aceasta situatie – ca ex. intalniri fata in fata, apeluri telefonice, sedinte pe internet. Un practician desavarsit trebuie sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic deosebit de discutat, fiindca greutatile pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Conform punctului 5, este o idee buna sa obtineti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care ar trebui sa le luati in calcul periodic. Problemele pot include raportarea financiara, planificarea fiscala, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va ajuta sa acumulati cat de multe cunostinte din acest sector are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, doriti un profesionist cu multa practica in categorii de activitati foarte asemanatoare, astfel incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce afacerea dvs. creste, se poate sa vreti sa imbunatatiti diferitele servicii pe care le primiti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul ales confera competenta necesara, asa incat sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie atunci cand va dezvoltati. Este, totodata, indicat sa aflati cum acest contabil va reusi sa aduca avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta firmei alese in afaceri comparabile, astfel incat sa puteti preveni aceste capcane. Mai degraba, atunci cand nu va furnizeaza o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai importante sarcini din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in relatii excelente cu ANAF-ul. O persoana care are cunostiinte va fi pregatit si dornic sa va aduca in vedere de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa astepte sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Oradea.