Sunteti in cautarea unui contabil din Piatra Neamt, iar un tarif lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din orasul D-voastra

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu suma alocata de dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Onorariile practicate sunt un factor evident la inceput. Totusi, este important sa le cantariti in raport cu serviciile care se ofera, si ce valoare vor furniza acestea pentru compania Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Piatra Neamt va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe Dumneavoastra?

Cele mai multe firme incearca, desigur, sa va determine sa ii alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor reactii la aceasta intrebare pentru a va da seama care dintre ei reactioneaza cu ceva mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte exigent in legatura cu raportul cu cei pentru care lucreaza. Decideti amandoi cat de frecvent este necesar sa discutati si ce forme poate lua aceasta situatie – ca ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, intruniri pe internet. Profesionistul trebuie sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic iesit din comun de analizat, fiindca greutatile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti impresiile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care trebuie sa le luati in calcul de fiecare data. Problemele pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, planurile financiare, controlul creditului si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor chestiuni va va sprijini sa acumulati ce fel de cunostinte din acest sector detine contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa practica in feluri de activitati foarte asemanatoare, astfel incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce compania dvs. se extinde, se poate sa vreti sa extindeti gama de servicii pe care le primiti de la profesionistul selectat (ca exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul ales ofera competenta necesara, astfel incat sa nu fiti obligat sa schimbati firmele atunci cand va mariti compania. Este, in continuare, bine sa descoperiti pe ce cale acest contabil va putea aduce plus valoare zilnic.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta firmei pe care ati ales-o in domenii comparabile, asa incat sa reusiti a preveni astfel de capcane. Mai degraba, in cazul in care nu va furnizeaza un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii ale contabilului dvs. este sa va ajute sa ramaneti in relatii bune cu cei de la ANAF. Cel care are practica va fi gata si interesat sa va aduca in vedere de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa spere sa va amintiti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Piatra Neamt.