Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Ploiesti, iar un pret lunar cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de D-voastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un factor logic pentru inceput. Cu toate acestea, este important sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare poate oferi acestea pentru compania D-voastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Ploiesti va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor intentioneaza, bineinteles, sa va convinga sa ii alegeti. Dar comparati diferenta dintre raspunsuri la aceasta intrebare pentru a vedea care dintre ei reactioneaza cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte exigent in legatura cu comunicarea cu clientii. Alegeti impreuna cat de regulat trebuie sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – spre ex. intrevederi direct, apeluri telefonice, conferinte video. Profesionistul ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de discutat, fiindca incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa obtineti parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care ar trebui sa le luati in considerare de fiecare data. Complicatiile pot include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si administrarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestei intrebari va va ajuta sa acumulati cate cunostinte din domeniu are contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa experienta in tipuri de afaceri foarte similare, asa incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce afacerea dvs. se extinde, s-ar putea sa doriti sa imbunatatiti gama de servicii pe care le obtineti de la profesionistul selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul care a fost ales confera competenta necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va mariti compania. Este, in continuare, recomandat sa descoperiti in ce fel acest contabil va aduce plus valoare zilnic.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este o cale buna sa beneficiati de experienta firmei care a fost aleasa in afaceri comparabile, astfel incat sa aveti posibilitatea de a evita aceste capcane. In schimb, in cazul in care nu va prezinta un raspuns prea bun, este posibil sa nu detina nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai importante sarcini ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in legaturi bune cu cei de la ANAF. Cineva care are experienta va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa va amintiti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Ploiesti.