Sunteti in cautarea unui contabil din Ramnicu Valcea, iar un tarif lunar cat mai accesibil este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se aliniaza cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un loc logic pentru inceput. Totusi, este esential sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj ar putea furniza acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Ramnicu Valcea va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor incearca, cu siguranta, sa va determine sa ii alegeti. Dar comparati diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea de acel care replica cu altceva decat trucuri de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este recomandat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect ofera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte riguros in ceea ce priveste comunicarea cu clientii. Hotarati impreuna cat de regulat este necesar sa discutati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. discutii direct, apeluri prin telefon, intruniri pe internet. Un practician desavarsit este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si atunci cand nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de discutat, intrucat incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti opiniile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care trebuie sa le luati in considerare in mod continuu. Problemele pot include raportarea financiara, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si administrarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestor consideratii va va ajuta sa acumulati ce fel de cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si utila in sine. In cel mai bun caz, cautati un specialist cu multa experienta in categorii de businessuri foarte similare, asa incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce business-ul dvs. se dezvolta, se poate sa vreti sa imbunatatiti serviciile pe care le obtineti de la profesionistul selectat (spre exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul care a fost ales ofera competenta necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va extindeti. Este, totodata, indicat sa aflati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri asemanatoare, asa incat sa puteti ocoli astfel de capcane. In schimb, in cazul in care nu va furnizeaza o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai importante atributii ale contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in legaturi cat mai bune cu cei de la ANAF. Cel care a acumulat cunostiinte va fi gata si interesat sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa astepte sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Ramnicu Valcea.