Sunteti in cautarea unui contabil din Resita, si un pret lunar cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se aliniaza cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Consultati oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un pas logic pentru a incepe. Totusi, este esential sa le cantariti in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce imbunatatiri poate aduce acestea pentru firma Dvs.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Resita va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii intentioneaza, cu siguranta, sa va determine sa optati pentru ei. Dar puneti in balanta multitudinea de raspunsuri la aceasta intrebare pentru a vedea de acel care replica cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este indicat sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest fapt confera continuitate, formeaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta ar trebui sa fie foarte exigent in ceea ce priveste raportul cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de des trebuie sa comunicati si ce forme poate lua aceste momente – ca ex. discutii direct, apeluri telefonice, intruniri online. Profesionistul este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic special de discutat, deoarece incurcaturile pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi prezentate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care este necesar sa le luati in vedere in mod continuu. Nelamuririle ar putea fi reprezentate de raportarea financiara, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si administrarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va facilita sa aflati cat de multe informatii din acest sector detine contabilul dvs., dar este si de ajutor. In cel mai bun caz, cautati un specialist cu multa practica in feluri de afaceri foarte similare, astfel incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce compania dvs. se extinde, s-ar putea sa doriti sa imbunatatiti diferitele servicii pe care le obtineti de la profesionistul selectat (spre exemplu, fonduri pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti in avans daca serviciul pe care l-ati ales confera expertiza care este necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie in momentul in care va dezvoltati. Este, de asemenea, indicat sa descoperiti pe ce cale acest contabil va putea aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta intreprinderii alese in afaceri comparabile, astfel incat sa puteti evita asemenea decizii gresite. Mai degraba, daca nu va ofera o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu detina nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate sarcini ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in relatii excelente cu ANAF-ul. O persoana care are cunostiinte va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa spere sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Resita.