Sunteti in cautarea unui contabil din Satu Mare, si un pret lunar cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul proiectat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un factor logic pentru a incepe. Cu toate acestea, este important sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce valoare vor furniza acestea pentru intreprinderea D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Satu Mare va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii intentioneaza, bineinteles, sa va faca sa optati pentru ei. Dar testati multitudinea de reactii pentru aceasta intrebare pentru a vedea cine raspunde cu mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este recomandat sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte riguros in ceea ce priveste raportul cu cei pentru care lucreaza. Decideti laolalta cat de regulat trebuie sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc aceste momente – spre ex. intrevederi direct, apeluri telefonice, sedinte video. Profesionistul este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic special de vorbit, intrucat greutatile pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa obtineti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care trebuie sa le luati in considerare de fiecare data. Complicatiile ar putea cuprinde raportarea financiara, planurile financiare, controlul datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va sprijini sa aflati cate informatii din domeniu detine contabilul dvs., dar este si benefic. In mod ideal, cautati un specialist cu multa experienta in feluri de afaceri foarte similare, astfel incat sa fie experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce afacerea dvs. creste, s-ar putea sa vreti sa extindeti serviciile de care beneficiati de la expertul selectat (ca exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul ales confera expertiza necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa schimbati firmele in momentul in care va mariti compania. Este, totodata, recomandat sa aflati cum acest contabil va putea aduce avantaje de fiecare data.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta intreprinderii alese in afaceri similare, asa incat sa puteti ocoli asemenea decizii gresite. Mai degraba, atunci cand nu va prezinta un raspuns prea bun, este posibil sa nu aiba nivelul de experienta pe care il urmariti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai importante sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. O persoana care are experienta va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa astepte sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Satu Mare.