Cautati un contabil din sector 2, iar un tarif lunar cat mai avantajos este important pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe bugetul proiectat de Dvs
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un pas clar la inceput. Cu toate acestea, este important sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj vor oferi acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 2 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe dvs.?

Cele mai multe firme intentioneaza, desigur, sa va determine sa ii alegeti. Dar testati diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa cine reactioneaza cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De obicei, este indicat sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest lucru confera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte exigent in ceea ce priveste raportul cu clientii. Alegeti impreuna cat de frecvent trebuie sa comunicati si ce forme poate lua aceasta situatie – de ex. intrevederi in persoana, apeluri telefonice, conferinte online. Un practician desavarsit trebuie sa fie predispus la intalnire periodice, chiar si in situatiile in care nu pare sa existe nimic deosebit de vorbit, fiindca incurcaturile pot sa nu fie observate pana atunci cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. fata de aspectele pe care este necesar sa le luati in considerare in mod continuu. Nelamuririle ar putea cuprinde declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestei intrebari va va sprijini sa acumulati cate experienta din acest sector are contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, urmariti sa gasiti un specialist cu multa experienta in categorii de activitati foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce afacerea dvs. se extinde, se poate sa doriti sa imbunatatiti serviciile pe care le primiti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul ales asigura expertiza de care este nevoie, astfel incat sa nu fie nevoie sa alegeti o alta firma atunci cand va dezvoltati. Este, de asemenea, bine sa aflati in ce fel acest contabil va putea aduce valoarea suplimentara in fiecare zi.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta companiei pe care ati ales-o in domenii similare, astfel incat sa reusiti a preveni astfel de greseli. Mai degraba, daca nu va prezinta o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu aiba gradul de experienta pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii ale contabilului dvs. este sa va sustina sa va mentineti in relatii excelente cu ANAF-ul. Cineva care a acumulat cunostiinte va fi pregatit si dispus sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 2.