Aveti nevoie de serviciile unui contabil din sector 3, iar un cost lunar cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un loc evident la inceput. Chiar si asa, este vital sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj ar putea oferi acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 3 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe dvs.?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va determine sa le alegeti. Dar testati multitudinea de reactii pentru aceasta intrebare pentru a observa cine raspunde cu mai mult decat trucuri de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este mai bine sa aveti un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru ofera continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte exigent in legatura cu comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati amandoi cat de regulat este necesar sa va contactati si in ce forme se poate face aceste momente – de ex. intrevederi in persoana, apeluri prin telefon, conferinte pe internet. Un practician desavarsit este educat sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic deosebit de vorbit, fiindca problemele pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi discutate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa obtineti impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care ar trebui sa le luati in considerare periodic. Nelamuririle pot include raportarea financiara, planificarea fiscala, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestor chestiuni va va sprijini sa descoperiti cat de multe informatii din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa practica in categorii de businessuri foarte asemanatoare, pentru a fi bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce afacerea dvs. se extinde, se poate sa vreti sa extindeti diferitele servicii pe care le primiti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, fonduri pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul pe care l-ati ales ofera competenta care este necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie atunci cand va dezvoltati. Este, de asemenea, bine sa descoperiti in ce fel acest contabil va aduce plus valoare zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este o cale buna sa aveti parte de experienta firmei alese in afaceri asemanatoare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli aceste decizii gresite. In schimb, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai importante roluri ale contabilului dvs. este sa va sustina sa ramaneti in legaturi excelente cu ANAF-ul. Cineva care detine experienta va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, in loc sa sa urmareasca sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 3.