Aveti nevoie de serviciile unui contabil din sector 4, si un tarif lunar cat mai accesibil este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu suma alocata de D-voastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un factor clar pentru inceput. Chiar si asa, este important sa le luati in considerere in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce imbunatatiri poate oferi acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 4 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Cele mai multe firme incearca, cu siguranta, sa va convinga sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa care dintre ei replica cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De obicei, este recomandat sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte exigent in legatura cu raportul cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de frecvent trebuie sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc acest lucru – ca ex. intrevederi in persoana, apeluri prin telefon, conferinte video. Un practician desavarsit este educat sa fie disponibil pentru intalniri periodice, chiar si atunci cand nu pare sa existe nimic special de discutat, intrucat incurcaturile pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa faceti rost de parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care trebuie sa le luati in calcul periodic. Complicatiile pot include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, controlul datoriei si administrarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va sprijini sa descoperiti cat de multe experienta din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, doriti un specialist cu multa practica in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, asa incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce afacerea dvs. creste, este posibil sa alegeti sa imbunatatiti serviciile pe care le obtineti de la expertul selectat (de exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati de la inceput daca serviciul care a fost ales asigura competenta care este necesara, asa incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie atunci cand va extindeti. Este, in continuare, recomandat sa observati in ce fel acest contabil va putea aduce plus valoare zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod bun sa beneficiati de experienta companiei care a fost aleasa in afaceri asemanatoare, astfel incat sa reusiti a ocoli astfel de capcane. Pe de alta parte, daca nu va ofera un raspuns prea bun, s-ar putea sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate atributii din partea contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in rapoarte cat mai bune cu ANAF-ul. Cel care are experienta va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, in loc sa sa urmareasca sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 4.