Cautati un contabil din sector 5, si un cost lunar cat mai avantajos este important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din localitatea Dvs

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu suma alocata de dumneavoastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un loc logic pentru a incepe. Totusi, este important sa le cantariti in raport cu serviciile care se ofera, si ce valoare vor oferi acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 5 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe Dumneavoastra si nu alta firma?

Majoritatea firmelor intentioneaza, cu siguranta, sa va convinga sa le alegeti. Dar comparati diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a observa cine replica cu mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este indicat sa aveti un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest fapt permite continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati amandoi cat de frecvent ar fi bine sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc acest lucru – spre ex. intalniri direct, apeluri telefonice, sedinte online. Un profesionist ar trebui sa fie predispus la intalnire constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic special de analizat, intrucat problemele pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi discutate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este un pas important sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. cu privire la chestiunile pe care este necesar sa le luati in calcul in mod continuu. Problemele ar putea include raportarea financiara, planificarea fiscala, controlul imprumuturilor si gestionarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestor consideratii va va ajuta sa descoperiti cate experienta din aceasta industrie stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa practica in feluri de activitati foarte similare, pentru a fi bine versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce business-ul dvs. se dezvolta, s-ar putea sa doriti sa imbunatatiti gama de servicii pe care le primiti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati de la inceput daca serviciul pe care l-ati ales ofera competenta necesara, asa incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele in momentul in care va mariti compania. Este, totodata, bine sa observati in ce fel acest contabil va reusi sa aduca plus valoare in fiecare zi.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta companiei alese in domenii comparabile, asa incat sa reusiti a preveni astfel de decizii gresite. In schimb, daca nu va ofera o rezolvare eficienta, s-ar putea sa nu fi acumulat gradul de experienta pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai importante sarcini din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa ramaneti in legaturi cat mai bune cu cei de la ANAF. Cel care detine cunostiinte va fi gata si dornic sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa spere sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 5.