Aveti nevoie de serviciile unui contabil din sector 6, iar un cost lunar cat mai accesibil este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti oferta care se muleaza pe bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Tarifele practicate sunt un factor clar pentru inceput. Chiar si asa, este vital sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce imbunatatiri poate furniza acestea pentru compania Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil sector 6 va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Astfel de companii incearca, desigur, sa va convinga sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferenta dintre raspunsuri la aceasta intrebare pentru a va da seama de acel care reactioneaza cu altceva decat trucuri de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

In general, este indicat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest lucru permite continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte riguros in ceea ce priveste raportul cu cei pentru care lucreaza. Hotarati impreuna cat de frecvent trebuie sa va contactati si in ce forme se poate face aceste momente – ca ex. intalniri direct, apeluri prin telefon, intruniri online. Un practician desavarsit ar trebui sa fie deschis intalnirilor periodice, chiar daca nu pare sa fie nimic iesit din comun de vorbit, fiindca problemele pot fi trecute cu vederea pana in momentul in care nu vor fi prezentate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este o idee buna sa obtineti parerile contabilului dvs. cu privire la elementele pe care trebuie sa le luati in vedere periodic. Nelamuririle ar putea cuprinde raportarea financiara, planurile financiare, verificarea creditului si administrarea intrarilor si iesirilor de lichiditati.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Discutarea acestor chestiuni va va ajuta sa aflati ce fel de cunostinte din domeniu are contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, urmariti sa gasiti un profesionist cu multa experienta in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, pentru a fi experimentati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce afacerea dvs. creste, s-ar putea sa vreti sa extindeti serviciile pe care le primiti de la profesionistul selectat (ca exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati din start daca serviciul ales confera competenta care este necesara, asa incat sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie atunci cand va mariti compania. Este, totodata, indicat sa descoperiti cum acest contabil va aduce avantaje de fiecare data.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta companiei pe care ati ales-o in domenii comparabile, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea decizii gresite. Pe de alta parte, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu aiba nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai importante sarcini care ii revin contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in rapoarte excelente cu ANAF-ul. O persoana care are cunostiinte va fi gata si dispus sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa va amintiti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil sector 6.