Sunteti in cautarea unui contabil din Sfantu Gheorghe, iar un cost lunar cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe bugetul alocat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Tarifele practicate sunt un loc logic pentru a incepe. Chiar si asa, este important sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare poate oferi acestea pentru compania Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Sfantu Gheorghe va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme incearca, cu siguranta, sa va convinga sa ii alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea care dintre ei raspunde cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este recomandat sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest fapt ofera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte riguros in ceea ce priveste comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Alegeti impreuna cat de frecvent trebuie sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc aceasta situatie – spre ex. intalniri in persoana, apeluri prin telefon, conferinte video. Profesionistul trebuie sa fie deschis intalnirilor periodice, chiar daca nu pare sa existe nimic iesit din comun de discutat, intrucat incurcaturile pot trece neobservate pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este o idee buna sa obtineti impresiile contabilului dvs. fata de aspectele pe care trebuie sa le luati in vedere de fiecare data. Complicatiile pot fi reprezentate de raportarea financiara, previziunile economice, verificarea creditului si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va sprijini sa aflati cate cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si benefic. Daca este posibil, urmariti sa gasiti un specialist cu multa experienta in categorii de activitati foarte similare, pentru a fi cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce business-ul dvs. se dezvolta, este posibil sa alegeti sa extindeti serviciile de care beneficiati de la expertul selectat (ca exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul care a fost ales confera competenta necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa schimbati firmele cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, de asemenea, bine sa descoperiti pe ce cale acest contabil va aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta firmei alese in afaceri comparabile, asa incat sa reusiti a preveni aceste capcane. Mai degraba, atunci cand nu va ofera un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate atributii ale contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in relatii cat mai bune cu ANAF-ul. Cineva care are cunostiinte va fi gata si dornic sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai degraba decat sa astepte sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Sfantu Gheorghe.