Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Sfantu Gheorghe, si un tarif lunar cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din orasul Dvs

  • Alegeti oferta care se potriveste cu suma alocata de dumneavoastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un factor logic pentru a incepe. Cu toate acestea, este esential sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare ar putea oferi acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Sfantu Gheorghe va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme vor incerca, cu siguranta, sa va determine sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a observa care dintre ei reactioneaza cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este recomandat sa aveti un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest fapt confera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte strict in ceea ce priveste raportul cu clientii. Decideti impreuna cat de regulat trebuie sa discutati si in ce forme se poate face acest lucru – spre ex. intrevederi fata in fata, apeluri telefonice, sedinte pe internet. Un practician desavarsit trebuie sa fie predispus la intalnire constante, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic iesit din comun de analizat, deoarece problemele pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este un pas important sa primiti opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste elementele pe care trebuie sa le luati in calcul de fiecare data. Complicatiile ar putea include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si gestionarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestor consideratii va va facilita sa aflati cate informatii din acest sector are contabilul dvs., dar este si de ajutor. In cel mai bun caz, doriti un specialist cu multa practica in categorii de afaceri foarte similare, pentru a fi cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce business-ul dvs. creste, este posibil sa doriti sa imbunatatiti serviciile pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati din start daca serviciul care a fost ales asigura competenta de care este nevoie, astfel incat sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma cand ajungeti sa va extindeti. Este, totodata, indicat sa aflati cum acest contabil va putea aduce plus valoare in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta firmei pe care ati ales-o in domenii similare, asa incat sa reusiti a evita aceste decizii gresite. In schimb, daca nu va furnizeaza o solutie prea buna, s-ar putea sa nu detina nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. Cineva care are cunostiinte va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, in loc sa sa spere sa retineti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Sfantu Gheorghe.