Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Sibiu, si un pret lunar cat mai accesibil este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul Dvs

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul alocat de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un pas clar pentru inceput. Cu toate acestea, este vital sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare ar putea furniza acestea pentru firma D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Sibiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Astfel de companii vor incerca, cu siguranta, sa va determine sa optati pentru ei. Dar comparati diferitele lor reactii pentru aceasta intrebare pentru a va da seama de acel care raspunde cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in munca. Acest fapt ofera continuitate, formeaza o relatie si diminueaza riscul efectuarii unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil cu experienta se vede nevoit sa fie foarte strict in ceea ce priveste raportul cu clientii. Decideti amandoi cat de frecvent este necesar sa va contactati si ce forme poate lua acest lucru – de ex. discutii direct, apeluri telefonice, intruniri pe internet. Un practician desavarsit trebuie sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa existe nimic iesit din comun de vorbit, fiindca problemele pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti impresiile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care ar trebui sa le luati in calcul de fiecare data. Complicatiile ar putea include declaratiile fiscale, planurile financiare, verificarea creditului si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestor chestiuni va va facilita sa aflati ce fel de cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, cautati un profesionist cu multa experienta in tipuri de afaceri foarte apropiate la baza, asa incat sa fie cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Pe masura ce compania dvs. creste, este posibil sa doriti sa imbunatatiti gama de servicii pe care le primiti de la cel care a fost selectat (spre exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati din start daca serviciul ales asigura competenta de care este nevoie, asa incat sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma in momentul in care va mariti compania. Este, de asemenea, recomandat sa observati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca plus valoare zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta firmei alese in domenii similare, asa incat sa reusiti a evita astfel de capcane. In schimb, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, s-ar putea sa nu detina nivelul de cunoastere pe care il urmariti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri ale contabilului dvs. este sa va ajute sa ramaneti in rapoarte bune cu cei de la ANAF. Cineva care detine practica va fi gata si dornic sa va aduca aminte de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Sibiu.