Cautati un contabil din Slatina, si un cost lunar cat mai atractiv este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24 ! Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din orasul D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se aliniaza cu suma alocata de D-voastra
  • Primiti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un factor logic pentru a incepe. Chiar si asa, este important sa le cantariti in raport cu serviciile care se ofera, si ce valoare poate aduce acestea pentru firma D-voastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Slatina va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe dvs.?

Astfel de companii incearca, desigur, sa va determine sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a va da seama cine replica cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De obicei, este recomandat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru permite continuitate, construieste o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de relatia cu cei pentru care lucreaza. Hotarati laolalta cat de des ar fi bine sa discutati si ce forme poate lua aceasta situatie – spre ex. discutii in persoana, apeluri prin telefon, sedinte video. Profesionistul trebuie sa fie deschis intalnirilor regulate, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de discutat, deoarece greutatile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi prezentate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa primiti parerile contabilului dvs. fata de elementele pe care este necesar sa le luati in vedere in mod continuu. Complicatiile pot include raportarea financiara, planurile financiare, verificarea creditului si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestor consideratii va va ajuta sa descoperiti cate cunostinte din domeniu stapaneste contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, urmariti sa gasiti un specialist cu multa experienta in categorii de businessuri foarte asemanatoare, asa incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce compania dvs. creste, este posibil sa alegeti sa imbunatatiti diferitele servicii de care beneficiati de la cel care a fost selectat (ca exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul care a fost ales confera expertiza de care este nevoie, asa incat sa nu fie nevoie sa schimbati firmele atunci cand va mariti compania. Este, de asemenea, bine sa aflati cum acest contabil va putea aduce plus valoare de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a preveni asemenea decizii gresite. In schimb, in cazul in care nu va prezinta un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai de baza roluri ale contabilului dvs. este sa va ajute sa va pastrati in legaturi cat mai bune cu cei de la ANAF. Cineva care detine practica va fi pregatit si interesat sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, in loc sa sa spere sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Slatina.