Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Slatina, si un tarif lunar cat mai accesibil este prioritar pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Onorariile practicate sunt un factor evident la inceput. Totusi, este esential sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care se ofera, si ce avantaj poate furniza acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Slatina va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Majoritatea firmelor intentioneaza, cu siguranta, sa va convinga sa le alegeti. Dar puneti in balanta diferenta dintre raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a observa de acel care replica cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

In general, este indicat sa aveti un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest fapt ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput se vede nevoit sa fie foarte exigent in ceea ce priveste comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Hotarati amandoi cat de regulat ar fi bine sa discutati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. discutii direct, apeluri telefonice, conferinte online. Un profesionist este educat sa fie disponibil pentru intalniri constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic deosebit de discutat, deoarece problemele pot trece neobservate pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care trebuie sa le luati in considerare in mod continuu. Problemele pot include declaratiile fiscale, previziunile economice, controlul creditului si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestor consideratii va va sprijini sa aflati ce fel de informatii din domeniu are contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, urmariti sa gasiti un specialist cu multa experienta in feluri de afaceri foarte asemanatoare, astfel incat sa fie experimentati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce business-ul dvs. creste, se poate sa vreti sa largiti serviciile pe care le obtineti de la cel care a fost selectat (spre exemplu, fonduri pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati din start daca serviciul pe care l-ati ales ofera competenta de care este nevoie, asa incat sa nu fiti obligat sa schimbati firmele atunci cand va extindeti. Este, in continuare, recomandat sa descoperiti pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta intreprinderii care a fost aleasa in domenii similare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a ocoli asemenea capcane. Pe de alta parte, atunci cand nu va furnizeaza o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai importante atributii care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in rapoarte excelente cu ANAF-ul. O persoana care detine experienta va fi gata si dispus sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai bine decat sa urmareasca sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Slatina.